Så lett vinner du!

30. mars 2015 | Blogg


// Annonse

 

Lørdag ble Norges fotballhelter ydmyket med et 5-1 tap mot Kroatia i EM- kvalikk, samme dag vant kanskje Norges mest ukjente idrettsstjerne Dubai world Cup.

Seks millioner dollar, eller rundt 47 millioner kroner. Det er førstepremien i Dubai World Cup.

10 prosent av dem kommer inn på kontoen til Eiksmarka-gutten William Buick etter at jockeyen stakk av med seieren på Meydan Racecourse.

For vi snakker om hest og løp.Lenge før jeg ble PT Desiree var det faktisk i denne sporten jeg så fremtiden min. Jeg jobbet i mange år som treningsrytter, hadde egen løpshest og trenerlisens. Livet tar bare uante veier noen ganger.

Derfor synes jeg William sin seier en flott anledning til å rette oppmerksomheten mot en utrolig spennende sport.

Det å spille på hest er nemlig hverken vanskelig eller dyrt.

 

I helgen prøvde jeg meg for første gang på trav, en del av hestesporten jeg kan svært lite om. Derfor valgte jeg EKSPERT i stede for systemspill.

Da får du opp en rekke valgmuligheter, og jeg skal ærlig innrømme at jeg valgte helt i blinde!

 

Det fine her er at du også kan velge i hvilken kategori (innsats) du vil spille i! Jeg vet ikke med deg, men jeg liker ikke å satse mye.

 

Jeg satset altså 100 kroner i blinde.

Eller 95 kroner for å være helt eksakt!

Og tror du ikke jeg vant!

 

Haha, 425kr rikere. 

Hvordan du registerer deg ser du enkelt i videoen under.

Lyst til å lese mer om spill på hest og trav, så vil jeg anbefale deg å ta en titther
.

 

Det var et lite slag for hestesporten:)

 

– Desiree

 


30. mars 2015 | Blogg

Kommentarer (1)

  1. Hei! Så morsomt at du nevner dette for jeg har lenge villet spørre deg om ridning som treningsmåte. Jeg driver aktivt med dressurridning, rir ca 4-5 dager i uka og har begynt å trene styrke og kondisjon ved siden av for å bli enda bedre rytter. Tenker du at en intensiv rideøkt kan være «nok» trening når man ønsker å styrke kroppen/ gå ned i vekt? Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg, lurer også litt på om du kan si litt om denne måten å trene på kontra «vanlig» styrketrening 🙂 Tusen takk for en veldig inspirerende blogg! Du har lært meg mye om trening og mat og bruker det daglig! Ikke minst mange supre alternativer til godis og snop som blir brukt nesten hver helg 🙂

Comments are closed.