SÅ LANGT PÅ VEI ER JEG | på tide å få panikk?

12. desember 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Allerede da jeg ble gravid bestemte jeg meg for at jeg ikke ønsket å dele så mye om det på bloggen før jeg var godt på vei. Hemmelig var det på ingen måte. Prøv å holde oppkast døgnet rundt i 4 måneder hemmelig for over 50.000 mennesker som følger deg på sosiale medier…. Men det var ikke noe jeg snakket eller blogget om.

Grunnene var mange, men grunn nummer en var at jeg ikke ønsket å bli sammenlignet med andre. Folk har så mange meninger om hva man skal og ikke skal som gravid. Hva man spiser, hvordan man trener, hvor stor magen er, hva man kjøper, hvordan man planlegger, osv, osv. Og av en eller annen grunn er liksom terskelen veldig lav for å si akkurat hva man vil til en gravid. Kanskje det fordi veldig mange har egne erfaringer å lene seg på?

Selv før jeg hadde fortalt at jeg var gravid fikk jeg en del tilbakemeldinger som faktisk stakk litt… Graviditet kan for mange være en periode hvor man er litt ekstra sårbar, og dette har vært min måte å beskytte meg selv på.

Men nå føler jeg meg endelig vel og trygg nok i min egen kropp og situasjon til at jeg er klar for å dele resten av reisen her på bloggen. Og det gleder jeg meg utrolig mye til!

23 uker på vei. Og klar for alle utfordringer som måtte komme!

Utfordring nummer en akkurat nå føler jeg er utstyr. Burde jeg komme i sving?

Hver gang jeg åpner nettsiden til Barnas Hus kjenner jeg at jeg får litt panikk! Jeg har ikke tenkt på en eneste ting! Og bare det å prøve å sette seg inn i alt sammen virker akkurat nå helt uoverskuelig! Hvor skal man begynne?

Klær har jeg slått ifra meg. Han kommer jo i april, så tøyet i butikkene nå er ikke helt riktig sesong. Småting er heller ikke noen vits. Vi flytter om 2,5 måned, og vi trenger ikke mer å flytte på! Men vogn, er kanskje greit å begynne å tenke på.

Siden jeg ofte skal ut med både hunder og baby, og gjerne i skog, føler jeg også at det blir lettere for meg å bære enn å trille vogn i hverdagen. Det er noe jeg ikke gjorde med Vilde – overhode, og jeg er helt grønn på området. Nå har det jo blitt mer og mer vanlig, så igjen er utvalget av forskjellig bæreseler, sjal, ol  enormt! Where to start?

Men et sted må jeg begynne, og jeg tror jeg må begynne her, før panikken tar helt overhånd. Resten må bare komme etterhvert som vi kommer inn i det nye huset.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

12. desember 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (1)

  1. Hei
    Du ser flott ut!
    Om du skal bære mye vil jeg anbefale ergo baby bæresele Det er den beste jeg har hatt

Comments are closed.