Rygg og armer; the way I do it.

11. juni 2015 | Øvelser

Siste sniktitt på hvordan jeg trener får dere i dag.

Bein og rumpe finner du
HER

Kondisjon og core
HER

Da gjenstår bare rygg, skuldre og armer.

Jeg varmer stort sett alltid opp med 10 minutter på romaskin når jeg skal trene overkropp.

Så går jeg rett på de øvelsene jeg synes er tyngst først.

Jeg starter alltid med Chins 8*3

Her kjører jeg så mange jeg klarer med egen kroppsvekt, når det ikke går mer bruker jeg strikk til å fullføre.

Sittende roing 12*3Nedtrekk 12*3

Supersett:

Lats drag med tau + Facepull med tau 12*3

Tilslutt kjører jeg et triset  12*3

Tricepspress

Sidehev

Flyes

 

Har jeg dårlig tid, som det jo hender jeg har så dropper jeg denne siste, det viktigste er tross alt de store musklene, men en gang i uka passer jeg på å få lagt inn LITT armer og skulder også. Hvorfor? Fordi kroppen er skap til å brukes 🙂

 

Jeg deler jo ikke så fryktelig mye av Desiree her på bloggen, men skulle du allikevel ha lyst på litt inside information så finner du meg både på snap og instagram. Navnet på begge er desireeandersen.

 

Stort Smil

 

Desiree


11. juni 2015 | Øvelser