Rullekake; uten mel, nøtter eller søtningsmiddel.

23. mars 2015 | Godis og kaker

Rullekake er kanskje ikke såtrendy, men hvem er det som ikke liker rullekake?!

Denne er uten sukker, fettfattig, glutenfri, nøttefri og fyllet kan enklet lages laktosefritt.

Alle ingrediensene finner du på super’n

Til bunn trenger du:

3 modne bananer

4 egg

1 ts bakepulver

Mos banane og visp inn egg og bakepulver.

Det er viktig at det ikke blir noen store klumper.

Hell det utover et bakepapir.

Stekes i ovnen på 100 grader (varmluft) i 10 minutter.

I mens lager du fyll.

Du trenger:

200 g frosne blåbær.

200 g gresk yoghurt eller den tykke delen av kokosmelken.

Slik gjør du:

Visp sammen 200 g bær med 200 g yoghurt.

Hvis du vil ha en søtere krem må du smake til med honning eller sukrin.

Ta bunnen ut av oven og snu den på en et nytt bakepapir.

Dra av det varme papiret- forsiktig.

Bre fyllet over og rull sammen – forsiktig.

Jeg rullet bakepapiret ganske stramt rundt og satte kaken i kjøleskapet en time så den fikk satt seg.

Holder seg godt i kjøeskapet i noen dager.

Neste gang skal den lages med sunt nutellafyll <3

– Desiree


23. mars 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (5)

  1. Tester det nå, og gleder meg 😀 Men stemmer det at det er kun 10 minutter på kun 100 grader varmluft? Når ti minutter var gått var den fortsatt rennende, ikke mulig å snu den da..

  2. Sofie: da må du bare steke videre. Skal bli som en tykk pannekake, men litt fuktig på toppen.Min stekte i 10 min på varmluft.

Comments are closed.