ROSA GRØNNSAKS SMOOTHIE | søt og god

2. januar 2019 | Frokost, Kosthold, kropp & helse, Oppskrifter

Da var det tilbake til hverdagen dere, og jeg tror de fleste av dere er enige med meg om at det føles ganske godt. Jeg hadde kanskje håpet på en litt mild overgang, men her er det egentlig bare å stupe rett ut i det!

Fredag er jeg tilbake på timeplanen på LEVEL etter permisjonen min, mandag er det første stopp på bok turneen og deretter går det slag i slag. Jeg vet det er mange som lurer på når jeg kommer til Oslo, Bergen og Tronheim. Det håper jeg ha dato på i løpet av dagen i dag!

Som sagt hverdag og januar. Og på sosiale medier er det alt postet diverse grønne smoothies. Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke sånn super glad i grønne smoothies. Selv om man prøver å gjøre dem søtere eller mer kremete ved å tilsette banan så blir det bare ikke helt min kopp te!

Men en smoothie med mye grønnsaker trenger ikke være grønn! Denne varianten består av 2/3 grønnsaker og er skikkelig god på smak. Søt og frisk!

TIL EN PERSON TRENGER DU:

Ingredienser

  • 4 biter frossen blomkål
  • 4 båter frossen rødbet
  • 1 dl bringebær
  • 1 scoop vaniljeprotein eller 1 dl sukkerfri vanilje yoghurt
  • vann til ønsket konsistens

Blend og nyt

Frossen blomkål er en nyhet på butikken. Og du finner poser med både frossen blomkål og rødbetter i frysedisken. Like bra som friske grønnsaker!

 

Lyst til å stemme på meg som årets Trenings og Helse Blogg? Du kan stemme HER

Stort Smil

Desiree

2. januar 2019 | Frokost, Kosthold, kropp & helse, Oppskrifter

Kommentarer (3)

  1. Ønsker gjerne oppskrift på noen gode smoothier som jeg kan dele med hun på 8 mnd (altså uten meieriprodukter, rødbeter og spinat) ☺️

Comments are closed.