En usedvanlig sen oppdatering fra denne fronten i dag, men hvem vil vel sitte inne forran en pc når man har dette rett utenfor døren?!
Jeg e l s k e r snø og vinter!
Ekstra kos er det også å komme inn, fyre i peisen og no surpise – kose seg på kjøkkenet!
Rocky road brownie er sjokoladekake med både karamell, sjokoladebiter og pecan-nøtter <3
Min versjon er så klart sukkerfri og fettredusert!
Til røra trenger du:
50 gram smør
100 gram kesam
4 ss sukrin gold
50 gram mørk sukkerfri sjokolade
1 egg
40 gram kakao
60 gram fibramel
1 ts bakepulver
1 klype salt
Pisk romtemperert smør sammen med kesam, smeltet mørk sjokolade og sukrin gold, tilsett deretter et egg og pisk godt. Bland alle tørrvarene å ha i litt etter litt.
Til karamell:
8-10 små dadler.
Vann
Grovt salt
Slik gjør du:
Ta ut stenen og dekk dadlene akkurat med kokende vann.
La det står i ca. 10 minutter.
Tilsett 2 klyper salt og mos det så med en stavmikser til en tykk, glatt «saus».
I tillegg trenger du:
2 never pecan-nøtter
50 gram mørk sjokolade hakket.
Tilslutt:
Rør sjokolade og nøtter inn i røra.
Bred det hele utover en form.
Men en te skje dytter du karamellen klattvis ned i røra.
Strø gjerne over ekstra grovt salt og nøtter om du har.
Syekes på 175 grader i 15 minutter. MOMS
Du ser mye av dagens bakst på snapchat – Fitfocuse.
Pst:
Denne karamellen er også nydelig sammen med litt gresk yoghurt, eplebiter, kanel og nøtter!
PstPst:
Visste du at du kan lagre oppskriftene mine på mobilen med gratisappen Bloglovin? Du finner den
HER
Stort Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#sukkerfir
#brownie
#rockyroad
#bakeutensukker
#funksjonellmat
#diamat
#sjokolade
Comments are closed.