REISEFEBER- Dagstur til London!

26. mars 2013 | Opplevelser og reiser

Ja, du leste riktig. Dagstur til London, heeelt alene!

Jeg er vel ikke den eneste som begynner å bli litt lei denne vinteren? Og nå går det bare ikke mere! Jeg har kost meg med aketurer i strålende vintervær, pølser på bål. kakao med krem, jul og lune kvelder innendørs, nå vil jeg ha vår! Men den lar visst vente på seg. Hva gjør man da? Jo, man gleder seg over at dagene faktisk har blitt lengre, at gradestokken kryper riktig vei også bestiller man seg ferie.

For min del går årets første tur til Italia i mai. Mai er bare så fryktelig lenge til. Så da jeg klarte å få en dag fri i påskeuken måtte jeg bare finne på noe. Noe positivt, noe å glede seg til, noe sprøtt!

Flyet går fra Rygge kl.07:00 i morgen tidlig, og lander på Stansted kl. 08:00. Jeg regner derfor med å ha 7 deilige tilmer i London før jeg vender nesa hjem igjen. Er tilbake på norsk jord kl.22:00. Med dagens billettpriser blir ikke dette stort dyrere enn den turen til Stømstad, som jeg er sikker på at mange av dere skal ha i løpet av påsken.

Noe å overraske kjæresten med kanskje? Bursdaggave til en god vennine eller tur med vennene?

Jeg har hvert i London tidligere og gjort «the tourist thing». Ikke skal jeg på noen ellevill shopping heller. Jeg skal rett og slett bare nyte, og være meg.

Over påske kommer min lille guide til «En dag i London».

Hva tror du? Bare stress eller et deilig avbrekk?


26. mars 2013 | Opplevelser og reiser

Kommentarer (15)

  1. så fin blogg du har ta gjerne ein titt innom min blogg og kommenter hva du synest om ukas favorit outfit og eg ønskjer deg ein God påske

  2. Gleder meg som en liten unge!! Bilder kommer i morgen kveld 😉 Blir spennende!

  3. God tur! 🙂 siden du har gjort turisttingene i London fra før og ikke skal på noen shoppingtur, blir det nok et deilig avbrekk får vi håpe! 🙂

  4. Oi! Det Hadde jeg aldri tenkt på selv! Gleder meg til å høre hvordan det gikk!

  5. go tur!! kjæmpebra at du gjør sån, fler som har skjønt d!! træng itj å kost så my for en tur!!

  6. Merethe: Har lagt en liten plan på forhånd 🙂 Håper det blir bra vær bare! Er plussgrader, men London kan være litt surt….

Comments are closed.