REDD FOR TRENINGSSENTERET | jeg skjønner deg godt!

4. januar 2019 | Trening

I går hadde jeg en spørrerunde på Insta Story, som for å være helt ærlig tok helt av! Den ser med andre ord slik ut:

——————————

Så i dag har jeg hoppet over til Snapchat (Fitfocuse).

Jeg har heller ikke svart på alle spørsmålene jeg fikk på Instagram. Rett og slett fordi jeg føler at noen fortjener litt lengre svar enn en story tillater. Blant annet fikk jeg henvendelser fra flere som synes det er skummelt å tre inn på treningssentere, og ønsket seg tips og råd.

For det første så skjønner jeg deg godt! Jeg synes også det er skummelt å gå inn på et treningssenter hvor jeg ikke har vært før. For meg handler det da om usikkerhet! Jeg vet kanskje ikke hvordan utstyret fungerer, hvor alt står, osv.

Så nummer 1 – finn ut hvorfor du synes det er skummelt å gå inn på et treningssenter kan være lurt.

Nummer 2. er at jeg vil anbefale deg å investere i en PT time eller to når du er ny på et senter. Hvorfor? Fordi hvis du er usikker på hva du skal gjøre og hvordan det skal gjøres så er du helt sikker på at du begynner på riktig sted og får god hjelp og veiledning. Kunnskap er faktisk makt!

Nummer 3.

Er du like redd for å gå på butikken som du er for å gå inn på et treningssenter?

Nei tenker du, for et teit spørsmål!

Vel, det er akkurat samme sak.

Alle som er på butikken er der i sitt eget ærende. De har fokus på hva de skal handle og hvorfor de skal handle det – punktum. De fleste går systematisk fra hylle til hylle, unngår blikk kontakt, men sier kanskje en høflig frase eller hei om situasjonen krever det.

Sånn er det på treningssentere også! Folk er der for sin egen del, med sine egne mål i fokus og kun tanker for hva de skal gjøre. Dette gjelder også på saltimer.

Jeg liker å dra frem dette bilde. Ja – det er meg, på første rad og jeg gjør ikke på noen som helst måte det samme som alle andre i rommet gjør 😉 Men som du ser på bilde så ser alle på seg selv! Ikke på hun kråka som glemmer seg helt bort!

https://www.instagram.com/p/64JSZqgZ1N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=16hd507bhkdyp&fbclid=IwAR3_ZemNfOQYS0_gBlarQiqBk0TN5JPqSi8CQ1cqNT5x-7-7fR5LY-VwbUA

Stort Smil

Desiree

4. januar 2019 | Trening

Kommentarer (1)

  1. Avbestilte treningstimen jeg hadde idag. Plutselig så ble jeg sånn i tvil, hva tar jeg på meg og hva kommer alle til å tenke?! Tenk om jeg ikke klarer det..
    MEN, en plass må jeg begynne. Har virkelig lyst til å komme igang meg god trening! Så nå har jeg booket ny gruppetime imorgen tidlig. VIL & MÅ bare ta den ene foten etter den andre å sette igang!
    Så følte virkelig innlegget var nesten skrevet til meg

    Og har bestilt boken din, gleder meg til å bli ennå mer inspirert!

Comments are closed.