Ready to kick it!

23. mars 2015 | Motivasjon

I perioder synes jeg dagene bare flyr forbi uten at jeg lissom får tak i øyeblikkene og hva som faktisk skjer!

Man bare gjør og lever livet fra oppgave til oppgave.

Noen som kjenner seg igjen?

Denne uka har jeg derfor bestemt meg for å ha litt mer fokus på nettopp dette.

Jeg vil ta litt mer kontroll over min egen tid, og faktisk ha tid til å være tilstede istede for å hele tiden fokusere på hvor jeg skal!

Ukas mål:

-Ha alt klart til dagen etter.

-Legge fra meg jobb mellom 16 og 20.

-Være i seng til 22:30.

Noen synes kanskje det er unødvendig å sette seg ukesmål, men tro meg- det er veldig motiverende og givende å ha et par slike holdepunkt i fokus.

Det trenger ikke være store, livsforandrende mål. Bare små ting som du ønsker for deg selv.

– Spis noe frukt eller grønt til hvert måltid.

– Ikke sitt mer enn en time før du reiser deg opp litt gjennom arbeidsuken.

– Gå en dag uten å klage over noe.

– Drikk en liter vann i løpet av dagen.

Hvilke mål kunne du tenke deg å ha for uka?

– Desiree


23. mars 2015 | Motivasjon

Kommentarer (5)

  1. Mitt mål denne uka er å komme eg i seng til kl 23. når man jobber dag og kveld, skal ha tid til trening, matlaging og husarbeide så blir kl fort 24 og litt over før man er i seng….

  2. Berit Gulbrandsen: Kjenner meg igjen, men jeg liker å heller legge meg tidlig å ha tid til ting om morraen.Det værste jeg vet er stress om morraen!

  3. Denne posten leste jeg mens jeg satt på en matte på treningssenteret og tøyde ut etter dagens treningsøkt. Skikkelig digg å få den unnagjort før kl 9 om mårran 🙂 Og innlegget fikk meg til å tenke litt, og ja det er viktig og stoppe opp litt. Jeg har derfor bestemt meg for at denne uka er mitt fokus mat. Smartere og sunnere er mine stikkord. Så jeg har faktisk tatt utgangspunkt i flere av dine oppskrifter og tips du har delt under tidligere FIT på 30 dager. Nå skal jeg bruke resten av dagen på å forberede maten slik at jeg på de travle dagene foran meg alltid har et kjapt og sunt alternativ 🙂 Takk for inspirasjon og motivasjon 🙂

Comments are closed.