Dette er faktisk første gang jeg har laget en viltgryte, så du ser noe som mangler kom gjerne med tips.
Til 4 personer trenger du:
500 gram kjøtt (du kan bruke biff, vi brukte rådyr-rygg)
150 gram bacon
3 sjarlottløker
2 fed hvitløk
4 gulrøtter
5 dl hakket sopp
200 gram frosne erter
1 terning kjøttbuljong
2 dl vann
1/2 boks creme faise lett
3 ss sausjevner
Salt, pepper og timian
Slik gjør du:
Hakk opp løk, hvitløk, bacon, sopp og gulrøtter.
Stek først bacon i bunn av en stor kjele.
Tilsett så løk, sopp og hvitløk. Stek gyldent.
Tilsett gulrøtter og la dette stå å surre på svak varme.
Del kjøttet i biter og krydre med salt, pepper og timian.
Brun lett i en panne.
Ha kjøtt, vann og buljong over i kjelen.
La det hele småkoke i 20 minutter.
Tilsett ertene mot slutten av koketiden.
Tilsett så creme fraise og tilslutt sausjevner.
Vi serverte det hele med mos laget av sellerirot og tyttebær.
Undertegnede sleiket tallerenen ren!
Senere i dag kommer jeg fordi med gårsdagens treningsøkt fra Snapchat.
Hele kroppen, på 20 minutter og alt du trenger er to øvelser.
Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#viltgryte#hjemmelaga#lavkarbo#familiemat#tradisjonsmat#lchf
Comments are closed.