RÅDET DU ALDRI VIL FÅ AV MEG | men av mange andre…

6. februar 2019 | Personlig Trener Desiree Andersen

Her om dagen gikk det opp for meg at jeg har jobbet som PT og kostholdsveileder i 14 år. 14 år?! Hjelp, jeg begynner å føle meg gammel 😉 Men det har vært 14 lærerike år på så mange måter.

Mandag lanseres www.fitfocus.no – min lille drøm av en side som skal inneholde alt du trenger for en sunn livsstil og en glad kropp! Kurs, challenges, kostplaner, oppskrifter, treningsprogrammer, treningsvideoer, din personlige logg, habit trackers, ukeplanleggere, ja i det hele tatt ALT du trenger skal du finne der – på din helt egen medlems side, med personlig innlogging. 

Siden er et resultat av mine 14 år som PT.

Hver eneste kunde jeg har gir meg noe nytt i ryggsekken, nye erfaringer, refleksjoner, synspunkter og måter å løse utfordringer på. For det er kanskje det som er mest spennende i denne jobben! Ingen er like! Det er alltid noe nytt å lære. Og den dagen du tror du kan alt, ja da er du etter min mening ferdig i denne bransjen…

Men jeg har også vært en ung, nyutdannet og uerfaren PT en gang i tiden. Jeg har også spredd rundt meg med råd rett fra læreboken, uten å reflektere over hvordan det jeg sier faktisk skal hjelpe kundene mine! Og rådet jeg nok har gitt mest, og som jeg river meg litt i håret når jeg hører i dag er:

-Det handler om prioriteringer!

Ok, men gjør det ikke det da? Handler ikke tid til trening, planlegning av mat og sunne valg i hverdagen om prioriteringer? Jo, men det er et svært lite nyttig råd. Faktisk vil jeg dra det så langt som å si at det ikke er et råd en gang – det er en konstatering!

-Det handler om prioriteringer!

 

De fleste er klar over det! De fleste trenger heller hjelp til å finne ut av hva og hvordan skal klare å prioritere.

Jeg liker ikke å komme med konstateringer. For jeg lever ikke ditt liv, jeg kjenner ikke din hverdag. De beste svarene sitter du faktisk med selv! Så i stede for å fortelle deg at det handler om prioriteringer, la meg stille deg noen spørsmål.

 

Hvilke forandringer har du lyst til å gjøre i hverdagen din?

Ok, så du har lyst til å spise sunnere og bli flinkere til å trene?

Hva er det i dag som hindrer deg fra å gjøre det?

Lite tid, sliter med å holde motivasjonen oppe, detter fort av lasset.

Men hvis vi tar utgangspunkt i at du ikke skal gjøre de største endingene i hverdagen din i dag, hva tenker du at du kan få til? Hva kan du legge til i hverdagen din som ikke vil kreve mye tid og stress for deg?

Kan du legge til mer grønnsaker til måltidene dine?

Kan du drikke mer vann?

Kan du ha litt nøtter og frukt i veska?

Kan du kutte ned til en dag med snacks og sukker i uka?

 

Det er ofte her jeg starter med mine kunder som flere ganger har forsøkt å endre livsstil, uten å lykkes med en varig forandring.

Hvilke endringer kan du starte med i dag, uten at du egentlig trenger å gjøre noen endringer?

Hvilke positivt ting kan du legge til i din livsstil er egentlig viktigere enn de tingene du tenker at du må kutte ut!

Men er det nok?

Noen ganger er det det. Noen ganger er det en god start. Og et sted skal man jo starte. Så hvorfor ikke starte der man er garantert å lykkes?

Det er kanskje det rådet jeg gir oftest. Gi deg selv muligheten til å lykkes!

Et av de første kursene som blir tilgjengelig på www.fitfocus.no handler om nettopp dette. Og ved lansering gir jeg alle som har lyst mulighet til å teste siden gratis i 2 uker (ingen videre forpliktelser). Gratis tilgang sendes ut på mail og messenger 11.02. Du kan registrere mail HER eller messenger HER

Stort Smil

Desiree

 

 

6. februar 2019 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (3)

  1. Fy søren, veldig bra! Så bra at du stiller gode spm til kundene dine. Er sånn en god Pt er

  2. Coaching hentet «rett fra læreboka»! Veldig bra og det fungerer «det handler om prioritering», nei det fungerer faktisk ikke på samme måte, fordi det ikke involverer kunden på samme måte…
    Lykke til videre

Comments are closed.