KREMETE QUINOTTO | med sopp, kylling og parmesan

Reklame 20. oktober 2020 | Middag, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

Quinotto hva for noe?!

Altså det er som risotto! Bare med quinoa i stede for ris! Men med alt det som gjør at vi elsker  risotto! Samme smaken, deilig kremete og nesten litt syndig 😉

Hvorfor bytte ut ris med quinoa?

Ris = vomfyll med lite fiber, vitaminer og mineraler.

Quinoa = rikt på fiber, proteiner, inneholder jern og omega 3, metter lengre og gir et stabilt blodsukker!

Ok, så veldig mange gode grunner til å velge quinoa i stede for ris!

Over til dagens oppskrift!

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl tørr quinoa – hvit
  • 4 dl kylling buljong
  • 1 gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 200 gram sopp
  • 200 gram kylling fillet
  • 100 gram frosne erter
  • 1/2 punt frisk persille + litt til pynt
  • 80 gram parmesan
  • Salt og pepper

Ingredienser

  • Skyll quinoa i vann.
  • Kok opp kyllingbuljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter.
  • Del opp løk, hvitløk, sopp og kylling. Hakk opp persille.
  • Ha litt olje i en panne. Start med å  steke hvitløk og gul løk til løken er blank. Ha opp i soppen og stek til den faller sammen og blir litt mørkere i fargen.
  • Tilsett kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Vend inn erter og persille.
  • Hell over quinoa og det som evt. er igjen av væske og blad godt.
  • Vend inn parmesan og server!

Stort Smil

Desiree

 

APPLE HER GOOGLE HER

Reklame 20. oktober 2020 | Middag, Oppskrifter

Kommentarer (2)

Comments are closed.