Puls og styrke for hele kroppen; Kun 2 øvelser – uten hopp

15. mai 2016 | Trening

Jeg må si at jeg er utrolig glad for at så mange titter innom her, selv den ene dagen i året jeg ikke har postet en ny oppskrift eller noe annet spennende. Jeg tar det som et tegn på at siden og innholdet jeg legger ut blir brukt om og om igjen, og det er jo det som er det store målet.

I dag tenker jeg at folk gjør en av to ting. Enten så hygger man seg på beste søndagsvis, eller så stresser man rundt med forberedelser til 17. mai. Jeg håper flest går det første… VI går for en blanding 😉

 

Jeg titter innom for å gi deg en effektiv treningsøkt til disse travle dagene.

Det er en pyramide som består av 2 øvelser som du ser i videoen under.

Du starter med 15 repetisjoner av begge to, så 14, 13, 12, 11, 10, osv, osv ned til 1.

Utfordrer hele kroppen med hovedfokus på puls, rumpe, lår og core.


Klærne er sponset av
www.trimtex.no

 

Tar du deg tid til en treningsøkt disse dagene?

 

Smil

Desiree


15. mai 2016 | Trening

Kommentarer (4)

Comments are closed.