MRL

Har du prøvd denne? Skrå mage og brennende rumpe i en og samme øvelse

4. mars 2017 | Øvelser

Sist helg ryddet vi i boden nede, og mellom gamle sovesposer og julepynt fant jeg plutselig mine gamle Body Combat DVDer. Du visste kanskje ikke at jeg har vært Body Combat instruktør, men det er så lenge siden at jeg nesten har glemt det selv!

Body Combat er uansett noe av det morsomste jeg vet om! Så DVDene ble med opp! Hjemmetrening – yey! På med DVDen og igang gikk jeg. Her var det mange gamle favoritter som jeg hadde glemt helt! blant annet denne øvelsen! En super øvelse for både skrå mage, core og ikke minst rumpa! It burns!

Min utfordring til deg – ta så mange du klarer på hvert ben – tre ganger!

 

Sidespark

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

4. mars 2017 | Øvelser