Proteinrikt havrebrød på 1-2-3

26. april 2015 | Frokost

De som har fulgt bloggen det siste året har kanskje merket en ganske stor forskjell i kvalitet, både på innlegg og bilder.

Det er det som kalles learning by doing. Hehe, selvlært er ikke alltid vellært.

En av tingene jeg har lært meg etterhvert som bloggen har vokst både i innhold og lesertall er å lage bedre overskrifter på oppskriftene mine.

I starten skulle jo ikke mat fylle så mye av denne bloggen som det nå gjør, derfor tenkte jeg ikke over at det kunne være vanskelig for folk å finne tilbake til innlegg med oppskrifter i!

 

Det har jeg tenkt til å gjøre noe med, så jeg har nå plukket ut et lite knippe av de gode gamle oppskriftene, som jeg vet er blant deres favoritter, tatt nye fine bilder og gitt dem det navnet de fortjener! Et som er passendes, beskrivende og enkelt å søke opp på nettet.

 

Først ut er dette proteinrike havrebrødet, som ikke trenger å heves! Derfor er det ferdig på 1-2-3

 

Til 1/2 brødform trenger du:

 

5 dl lettkokte havregryn

4 dl valgfri nøtter og frø

(Bruk det du har. Jeg hadde solsikkefrø, gresskarfør og chiafrø i skapet)

4 eggehviter

1 ts bakepulver

4 gode ss gresk yoghurt

1 dl vann

1/2 ts salt

 

Bland alt, hell deigen over i en brødform og trykk det sammen slik at du får 1/2 brød.

Stekes på 225 grader i 30 minutter.



En halv brødform?
Hva mener jeg?
Jo, jeg mener at du deler formen i to på tvers, ikke langs?
Du kan så klart doble oppskriften.
Påleggstips: Most avokado med litt salt og saften av en halv lime er bare moms! Smaker nydelig som den er, men også toppet med egg, reker eller skinke <3
I glasset på bilde ser du mitt første forsøk på nøttemelk søtet med dadel og kakao! Den skal bare perfeksjoneres litt, så kommer oppskriften til dere også. Mye enklere enn du tror!
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter i gratisappen Bloglovin


HER


Senere i dag kommer det et nytt fullkropps TABATA program til dere som deltar på FIT på 30 dager.
Har du ikke prøvd Tabata før burde du titte innom. 
-Desiree


26. april 2015 | Frokost

Kommentarer (5)

  1. Såå man kan bruke 4 hele egg? 🙂 Har du evt noen forslag til hva man kan bruke eggeplommene til? Eller bare kaster du de?

Comments are closed.