De som har fulgt bloggen det siste året har kanskje merket en ganske stor forskjell i kvalitet, både på innlegg og bilder.
Det er det som kalles learning by doing. Hehe, selvlært er ikke alltid vellært.
En av tingene jeg har lært meg etterhvert som bloggen har vokst både i innhold og lesertall er å lage bedre overskrifter på oppskriftene mine.
I starten skulle jo ikke mat fylle så mye av denne bloggen som det nå gjør, derfor tenkte jeg ikke over at det kunne være vanskelig for folk å finne tilbake til innlegg med oppskrifter i!
Det har jeg tenkt til å gjøre noe med, så jeg har nå plukket ut et lite knippe av de gode gamle oppskriftene, som jeg vet er blant deres favoritter, tatt nye fine bilder og gitt dem det navnet de fortjener! Et som er passendes, beskrivende og enkelt å søke opp på nettet.
Først ut er dette proteinrike havrebrødet, som ikke trenger å heves! Derfor er det ferdig på 1-2-3
Til 1/2 brødform trenger du:
5 dl lettkokte havregryn
4 dl valgfri nøtter og frø
(Bruk det du har. Jeg hadde solsikkefrø, gresskarfør og chiafrø i skapet)
4 eggehviter
1 ts bakepulver
4 gode ss gresk yoghurt
1 dl vann
1/2 ts salt
Bland alt, hell deigen over i en brødform og trykk det sammen slik at du får 1/2 brød.
Stekes på 225 grader i 30 minutter.
Nammm! Takk for oppskrift 😉
Hvorfor bruker du bare eggehviten og ikke plommen også?
Maya: pga kaloriinnhold bare 🙂
Såå man kan bruke 4 hele egg? 🙂 Har du evt noen forslag til hva man kan bruke eggeplommene til? Eller bare kaster du de?
Tanita: aoli 🙂