PROTEINRIKE KESAM LAPPER | til frokost og kvelds

17. april 2018 | Frokost, Kveldsmat, Vafler og pannekaker

God morgen godtfolk.

Etter et par uker med OK nattesøvn er jeg tilbake til å vende og vri meg mesteparten av natten. Kun avbrudt av dobesøk og vonde kynnere. I dag er siste kontroll hos jordmor, og jeg krysser fingre og tær for at hun har noen gode nyheter, hvis ikke så er jeg straks på overtid! Og jeg tror nok min eneste «skrekk» når det kommer til fødsel er å skulle bli satt igang. Det vil jeg ikke!

Men det som kommer det kommer, og frem til da pusler jeg videre med bloggen og prosjektene mine. Jo mer jeg får gjort før fødselen, jo mer fri kan jeg ta etter 😉

Disse delte jeg på Instagram i helgen ( @desireeandersen) og jeg tror hele 98% av dere ville ha oppskriften. Oppskriften er ikke ny på bloggen, men nå har jeg oppgradert den litt og tatt noen nye bilder. Det fortjente den virkelig!

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

 • 8 ss havregryn (evt glutenfrie)

   

 • 4 egg

   

 • 4 ss kesam (evt laktosefri kesam)

   

 • 2 ss honning

   

 • 1 ts kardemomme
 • 1 ts vaniljepulver
 • 1 ts bakepulver

Fremgangsmåte

 1. Blend alle ingrediensene med unntak av bakepulveret. Rør dette inn tilslutt.
 2. La røren stå å svelle noen minutter
 3. Stekes i en god panne med litt olje

TIPS: Ikke lag dem for store. Da blir de vanskelige å snu. Stek dem godt på den ene siden før du vipper dem over.

De er akkurat passe søte, så kan fint spises med pålegg på også!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

17. april 2018 | Frokost, Kveldsmat, Vafler og pannekaker

Kommentarer (1)

Comments are closed.