Proteinrike havrepletter på 1-2-3

5. desember 2016 | Boller & Brød 

Sist uke gikk det litt stokk over stein her inne. Flere dager med pendling til Oslo, filming, eventer og møter. Alt er en del av jobben, men helt ærlig så trives jeg alle best når jeg får stå på kjøkkenet og kokelere eller jobbe med kundene mine. Nå roer det seg heldigvis ned en periode. Det ser jeg virkelig frem til! 

En ting som ikke blr prioritert her inne sist uke var ukas BRØD! Oppskriften på disse havreplettene som ellers pryder headeren min er det flere som har spurt etter. Så i dag tenkte jeg det var på tide og dele. Supersunne og superenkle – akkurat sånn vi liker det!

 

 

 


Til 5 pletter trenger du:

2,5 dl havregryn malt til mel

1/2 dl hele havregryn

2 egg

2 eggehviter

1/2 dl yoghurt naturelle, skyr, kesam eller gresk yoghurt

1 ts salt

1 ts bakepulver

 


Slik gjør du:

  1. Rør sammen alle ingrediensene. La røren stå å svelle i 10 minutter.
  2. Fordel røren utover et bakepapir. Form dem til runde pletter, ca 1 cm tykke.
  3. Stekes på 200 grader i 7- 10 minutter. Jeg bruker både over og undervarme + varmluft.

 

 

Mine er servert med avokadomos og stekt egg. Mosen er laget av 1/2 avokado, 1 neve spinat, litt lime, salt og pepper. NAM!

 

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 


5. desember 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (3)

Comments are closed.