Sukkerfri sjokolademouse

Proteinrik sjokolademouse med kun 50 kalorier i hele skåla!

27. april 2017 | Godis og kaker

Jeg liker egentlig ikke å snakke om kalorier. Jeg liker å snakke om enkel, sunn og næringsrik mat. Men i disse dager er FIT på 30 dager i gang for fult, og da kan man rett og slett ikke unngå litt kalorisnakk. Og det som er snakkisen blant mange av deltagerene nå om dagene er hvor mye mat man spiser og allikevel går ned i vekt. For ja, spiser du sunn og næringsrik mat kan du spise veldig mye og veldig god mat – og allikevel gå ned i vekt.

Det det kanskje ikke er så store mengder av er søtsaker. Litt kos skal det så klart være rom for, også med sukker på, men vi snakker ikke om et stort volum. Og det er det noen som savner. Og der forstår jeg godt. Så i dag vil jeg dele denne med dere. Det er ikke mitt beste matbildebilde, men det dere ser er faktisk nesten 1 liter sjokolademouse – og hele oppskriften gir snaue 50 kalorier!

Du trenger:

Ingredienser

  • 3 eggehviter
  • 2 ts bake kakao
  • 2 ts sukrin

Fremgangsmåte

  1. Start med å piske eggehvitene med en miksmaster i ca 3 minutter til de er helt stive og nesten ser ut som krem.
  2. Tilsett kakao og sukrin og visp i nye 3 minutter

Smaker helt nydelig sammen med friske bær!

Sukkerfri sjokolademouse

Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

27. april 2017 | Godis og kaker