Proteinrik og fettfattig krem til sommerens bær

30. april 2016 | Godis og kaker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dessert er ikke lengre en del av den norske hverdagen, og det er i grunnen ganske synd.


Forskning viser nemlig at det å unne seg en liten dessert hver dag faktisk kan være med på å dempe søtsug og forhindre skapvandring på kveldene.

Mange opplever også at hvis de er flinke til å unne seg litt hver dag, så er det lettere å unngå de store utskeielsene i helgene.


Så hvorfor ikke bruke dette lille ekstra måltidet til å fylle på med sunne saker som kroppen faktisk trenger?

Det synes i allefall jeg er en fin tilnærming til søte ting og kos.

 

Denne kremen er en stor favoritt i tiden som kommer nå. Den passer til alt av frisk frukt og bær, og smaker faktisk akkurat passe «ulovlig».

 

Du trenger (til 2 personer):

1 beger Skyr med jordbær og limesmak

6 ss mascarpone

1 kurv jordbær

Litt flytende honning og hakkede mandler

 


Slik gjør du:


1. 

Kutt opp jordbærene


2. 

Visp sammen skyr og mascarpone


3.

 Topp bærene med krem, litt honning og nøtter

 


30. april 2016 | Godis og kaker

Comments are closed.