PROTEINRIK LUNSJSMOOTHIE | uten melkeprodukter eller egg

9. september 2019 | Oppskrifter, Smoothies & Juice

Ok, om du tar en rask titt blant de største matbloggene i Norge så vil du fort se at de/vi alle har vår egen «stil» når det kommer til matbilder. Selvfølgelig er det trender ute og går i vår bransje også, som fører til likheter, men man finner fort sin egen måte å både style, fotografere og redigere bilder.

Jeg for eksempel, liker jo å ta litt enkle bilder, uten masse dilldall rundt og hvor maten står i fokus. Og er jo stort sett fornøyd med resultatet  jeg velger å legge det ut! MEN den er en «rett» jeg liksom aldri får helt dreisen på å style. Som jeg bare ikke får til å se bra ut på bilder – og det er smoothies! Jeg hater å ta bilder av smoothies!

Så, nå har jeg bestemt meg for å bli bedre på det – noe som betyr at du bare må forberede deg på å se flere smoothie oppskrifter her inne fremover. Forhåpentligvis med litt penere bilder etterhvert 😉

Sist uke lå jeg rett ut med omgangsyke i hele fire dager, så nå er jeg tilbake på smoothie kjøret. For nå er det bare å holde seg frisk, og fylle på med masse sunne godsaker. Og for meg så er smoothies en helt genial måte å proppe et måltid fult av grønnsaker, sunt fett, fiber og gode proteinkilder. Næring, næring, næring!

I denne grønne saken har jeg blant annet brukt hvite bønner som proteinkilde. Jeg vet at mange av dere ønsker alternative proteinkilder i smoothies som ikke er egg eller meieriprodukter. Og her har dere et supert alternativ, som ikke gir noen funky smak heller.

Til 2 smoothie trenger du:

Fremgangsmåte

  • En boks hvite bønner *
  • 2 dl frossen blomkål
  • 1 frossen banan
  • 1 mango
  • 1 god neve spinat
  • 3 dl valgfri melk (jeg har brukt havre)
  • Vann til ønsket konsistens

*jeg bruker GoGreen sine

Skyll bønnene og kom alle ingrediensene i en blender. Blend til ønsket konsistens.

 

Smaken på denne smoothien blir søt og litt tropisk. Jeg ser for meg at det hadde vært godt med litt ananas oppi også om man vil ha den litt syrligere.

Jeg toppet min med kokosflak, bipollen, banan og pasjonsfrukt!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

9. september 2019 | Oppskrifter, Smoothies & Juice

Kommentarer (1)

Comments are closed.