Oooooog DER var ferien helt klart over! Og jeg innser allerede nå at ut ukene fremover kommer til å by på litt mer enn 7,5 times jobbing om dagen! Av og til lurer jeg på hvorfor vi har ferie? Vi jobber og står for å kunne ta fri fra jobben med god samvittighet, og når vi så kommer tilbake fra ferie tar det fort en stund før man har fått ordnet opp i alt som har hopet seg opp mens man har vært borte. Noen som kjenner seg igjen?
Men, når man driver for seg selv skal man hvertfall ikke klage over for mye å gjøre! Og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker jobben min og hverdagen min! Selv om den av og til krever at jeg sitter oppe til klokka ett og to om natten.
I dag hadde jeg tenke å dele disse enkle protein plettene med dere. Her har jeg brukt LITT honning som søtning, men om du vil ha dem sukkerfri bruker du bare sukrin i stede. Lager du dem uten søtning så er de kjempe gode med litt pålegg på eller som tilbehør til tomatsuppe, egge & bacon eller en salat.
Du trenger:
4 egg
250 gram cottage cheese (det blir ikke klumper)
2 ss fiberHUSK (kan byttes ut med 3 ss mel)
1 knipe salt
1/2 ts kardemomme
2 ss honning om du ønsker søte pletter
Slik gjør du:
Miks sammen cottage cheese og egg. Mos dette til en glatt masse i blender eller stavmikser.
Tilsett de andre ingrediensene og rør godt
Dette gir 8-10 pletter. Du burde ikke steke dem for store eller for tykke. Jeg brukte 2 – 3 ss per plett. Stek dem godt på den ene siden, før du vender dem forsiktig.
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Hørtes veldig godt ut ^^
Yum! 🙂 De ser kjempegode ut! 😀
de så utrolig gode ut 😀
Steker du de i stekepanna? Hvor mange til ett måltid?
Mari: ja 🙂 3-4
Mmm så kjempegode ut. Er det noen mulighet for å lage disse melkefrie?
Brumm: De kan lages laktosefri, med laktosefri kesam, men ikke melkefri….
Kan røren stå over natten?
Veronica: vil tro det 🙂
De så veldig gode ut 🙂 Jeg pleier å lage med 2 egg, 2 ss cottage cheese, 4 ss havregryn, 2 dl raspet gulrot, litt salt og 1/2 ts bakepulver. Kan også tilsette kanel for de som synes det er godt. Kjempe gode disse også!
Hva spiser dere som pålegg på slike?
Anita: skinke, egg, rødbetsalat, avokado, det meste 🙂
Var super goe, men røra mi var utrolig seig. Skal den være sånn? 🙂
Trine Halvorsen: tror det kommer litt ann på cc. Noen bokser er mer fuktig enn andre 🙂
Ok, sånn ja 🙂 Va veldig goe uansett 😉
Hei 🙂 🙂 Har du noen oppskrift på pannekaker uten cottage cheese og egg?Kleeeeeem
Camilla: ja 🙂 finner dem under samme kategori som disse 🙂