Proteinpletter; uten mel, korn eller nøtter

16. august 2016 | Vafler og pannekaker

Oooooog DER var ferien helt klart over! Og jeg innser allerede nå at ut ukene fremover kommer til å by på litt mer enn 7,5 times jobbing om dagen! Av og til lurer jeg på hvorfor vi har ferie? Vi jobber og står  for å kunne ta fri fra jobben med god samvittighet, og når vi så kommer tilbake fra ferie tar det fort en stund før man har fått ordnet opp i alt som har hopet seg opp mens man har vært borte. Noen som kjenner seg igjen?

Men, når man driver for seg selv skal man hvertfall ikke klage over for mye å gjøre! Og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker jobben min og hverdagen min! Selv om den av og til krever at jeg sitter oppe til klokka ett og to om natten.

I dag hadde jeg tenke å dele disse enkle protein plettene med dere. Her har jeg brukt LITT honning som søtning, men om du vil ha dem sukkerfri bruker du bare sukrin i stede. Lager du dem uten søtning så er de kjempe gode med litt pålegg på eller som tilbehør til tomatsuppe, egge & bacon eller en salat.


Du trenger:

4 egg

250 gram cottage cheese (det blir ikke klumper)

2 ss fiberHUSK (kan byttes ut med 3 ss mel)

1 knipe salt

1/2 ts kardemomme

2 ss honning om du ønsker søte pletter

 


Slik gjør du:

Miks sammen cottage cheese og egg. Mos dette til en glatt masse i blender eller stavmikser.

Tilsett de andre ingrediensene og rør godt

 

Dette gir 8-10 pletter. Du burde ikke steke dem for store eller for tykke. Jeg brukte 2 – 3 ss per plett. Stek dem godt på den ene siden, før du vender dem forsiktig.

 

 

Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin


HERFølg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


16. august 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (17)

  1. De så veldig gode ut 🙂 Jeg pleier å lage med 2 egg, 2 ss cottage cheese, 4 ss havregryn, 2 dl raspet gulrot, litt salt og 1/2 ts bakepulver. Kan også tilsette kanel for de som synes det er godt. Kjempe gode disse også!

  2. Trine Halvorsen: tror det kommer litt ann på cc. Noen bokser er mer fuktig enn andre 🙂

Comments are closed.