Proteinpannekaker av kun to ingredienser; fri for sukker, gluten og nøtter

10. desember 2016 | Frokost

Det finnes ikke mye som er så kjapt, godt og enkelt å variere som en pannekake! Jeg spiser mine like godt til frokost, lunsj og kvelds – til og med middag! 

Pannekaker kan lages både søte og salte. Perfekt til å putte pålegg på!

 

Disse er en glemt lavkarbofavoritt! Så gode og så enkle å lage!


Det eneste du trenger er:

2 egg + 2 ss kremost+ 1 ts bakepulver (kan sløyfes)

Kjør alt til en glatt masse med en stavmikser eller blender.

Stekes i en god panne med litt smør.


TIPS:

disse blir ganske tynne og er mye lettere å steke hvis du steker dem litt små.
 



 


Husk at du kan lagre oppskriftene direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree


10. desember 2016 | Frokost

Kommentarer (5)

  1. Har hverken kremost eller creme fresh liggende, og har veldig lyst på pannekaker… Kan kesam benyttes? 🙂

  2. Fantastisk gode!!! Anbefales med en klype salt, nydelig med cottage cheese og litt blåbærsirup

Comments are closed.