hjemmelaget proteinis

Proteinis med dobbel sjokolade! Fri for sukker, banan, avokado og proteinpulver

4. mai 2017 | Godis og kaker

 

For en dag! Vel, jeg kan i alle fall ikke si at jeg ikke har en variert arbeidsuke 😉

Dagen i dag har jeg og Camilla (aka Treningsfrue) brukt til å sjekke at vi faktisk har alt på plass til treningshelgen vår på Vestlia. Tenk at det nesten er et år siden vi begynte å planlegge den! Det gledes stort! Fjell, trening, frisk luft, god mat, spa, vin, lave skuldre, svette på panen, høy puls, lav puls, latter og moro – det blir så gøy. Og ikke minst gleder jeg meg til å treffe flere av DERE!

Flere av dere håper jeg også på å få møte på bootcampene jeg arrangerer utover våren og sommeren. Nå i mai er det Tønsberg og Bergen, som står på planen. Men over sommerferien kommer jeg også til Oslo, Drammen og Kristiansand. Så følg med!

Før jeg tar kvelden titter jeg egentlig innom for å dele oppskriften på denne deilige sjokoladeiskremen.

Sukkerfri og proteinrik iskrem kan lages på mange måter. Typisk er ved å bruke banan, avokado eller kokosmelk som base. God, men du smaker at det ikke er vanlig is, også er det noe med konsistensen som mangler….

Men denne…. Jeg tørr faktisk vedde på at du ikke merker forskjell på denne og en yoghurtis! Så godt, så sunt og så utrolig enkelt!

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

  • 400 gram proteinpudding med sjokoladesmak*
  • 2 ss bake kakao
  • 3 ss fløte**

*Proteinpudding får du kjøpt på flere større butikker, kiosker og helsekost.

** Du kan bruke vanlig melk, men jeg er glad i smaken av fløte

Fremgangsmåte

  1. Visp alle ingrediensene sammen
  2. Ha så røren i en frysepose
  3. Fordel røren slik at posen blir flat (se bilde under) og legg i frysa
  4. Ca 20 minutter før servering legg posen på benken og la den tine i 10 minutter
  5. Knekk den opp om mos med en stavmikser

Du får en deilig is med skikkelig kremete konsistens!

Samme fremgangsmåte kan du bruke på alle de forskjellige smakene av Pro pudding! Jeg tenker karamell MED salt og sukkerfri karamellsaus i løpet av sommeren. NAM!

 

Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

4. mai 2017 | Godis og kaker