Marsmallow snømenn

PROTEIN MARSMALLOW | uten sukker

20. desember 2017 | Godis og kaker, Jul

God morgen folkens.

I dag skal jeg endelig få de siste julegavene på plass før vi reiser til Danmark i morgen. Stresset? Nei, utrolig nok ikke. Hjernen min har jo vært i julemodus siden oktober, så jeg har en plan, men jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til å sette bena inn på et kjøpesenter i dag…

Jeg fortsetter ellers å dele oppskrifter fra julehefte mitt. Vil jo gjerne ha dem på bloggen også 😉 Hefte er nå lastet ned av over 11.000 personer. Det er helt vilt! Men jeg er så glad for at så mange vil ha det og ikke minst bruker det! Det renner inn bilder hver dag både på snap og Instagram! Keep them coming!

I dag går jeg live på FB klokken 14:00. Jeg skal ta en av oppskriftene fra julehefte og lage noe helt annet av det! Hefte kan lates fra FB siden min. Du finner tilgang helt øverst på siden HER.

I dag er det marsmallows på planen. Uten sukker, men med ekstra proteiner.

proteinrik marsmallow uten sukker
Jeg stikker mine marsmallows ut med en kakeform, og har tegnet fjes på med tusj til kakedekor.

Følg meg gjerne på Instragram eller Snapchat (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

20. desember 2017 | Godis og kaker, Jul