Protein is med karamell og et hint av kaffe – fettfattig og fri for sukker

13. juli 2017 | Godis og kaker

/linkene i innlegget er affiliatelinker/

Etter at jeg postet denne protein isen med sjokolade for en måneds tid siden har jeg gått rundt med tanker om å lage en variasjon med karamell!

For å lage disse isene trenger du noe som heter Proteinpudding. De finner du på flere dagligvare og kiosker, men du kan også bestille dem HER koden FITFOCUSE17 gir deg 10% rabatt på alt hos Gymgrosissten i hele juli!

Over til oppskriften på disse deilige isene!

Til 3 ispinner trenger du:

Ingredienser

  • 400 gram proteinpudding med karamell smak
  • 2 ss kaffe*

Hvis du vil ha litt sjokoladesmak også kan du tilsette 1 strøken ss bakekakao

Miks alt sammen og fordel i isformer

Jeg pyntet mine med helt kalorifri sjokolade som du også finner hos Gymgrossisten HER og kokoschips med havsalt! NAM! HER

Jeg vi virkelig anbefale deg å ta en titt på det vanvittige utvalget denne nettbutikken har når det kommer til helsekostprodukter, sunne snacks og matvarer. Du finner full oversikt HER. Og igjen – 10% rabatt ut juli med koden FITFOCUSE17

Følg meg gjerne på Instragram og Snapchat  (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

13. juli 2017 | Godis og kaker