Prosjekt mammakroppen; Jeg søker deg!

9. februar 2016 | Kropp

Mother and son


Licensed from:
linus

/
yayimages.com

For et år siden hadde jeg prosjekt Flat Mage her på bloggen. Jeg søkte deltagere blant leserne mine og de som ble valgt ut fikk gratis kosthold og treningsprogram med det formål å finne ut hva som skal til for å få mindre midjemål. Alt ble dokumentert på bloggen, både resultater og metoder. Du kan lese om det
HER

I forbindelse med FIT på 30 dager oppdaget jeg at det er en STOR mengde mødre der ute som enten er gravide, akkurat har født eller har fått barn innenfor det siste året. Og rådvilheten er STOR!

Kan man slanke seg? Kan man trene? Hvor mye? Hva? Hva kan man spise? Hva kan man ikke spise? Hvordan påvirker dette amming? Hvordan påvirker dette det ufødte barnet? I det hele tatt. Jeg kan så klart sette meg ned å lage en bloggserie på dette, men hva ville ikke hvert bedre enn å faktisk følge opp en gruppe mammaer under en slik serie?

Derfor søker jeg mammaer! Jeg trenger deg som er gravid, jeg trenger deg som akkurat har født eller straks skal føde. Deg som har fått barn innenfor det siste halve året og deg som har blitt mamma innenfor de siste 6-12 månedene. I likhet med prosjekt mage vil ikke navn eller identitet bli langt ut og jeg deler ikke mer enn vi blir enige om på forhånd. 

 


Søknadsfrist er 29. februar


Søknad skal inneholde:


Hvilken kategori du faller under.


Litt om deg, din livsstil og din helse før og under graviditet.


Alder, høyde, vekt.


Bilder (uten ansikt) fra siden, bakfra og forfra.

 

Pass på å få all info i samme mail, og jeg må få lov til å informere om på forhånd at jeg ikke har mulighet til å bekrefte at jeg har fått mail fra deg. Mail sendes til

fitpa30@outlook.com

 

Stort Smil

Desiree

 

 


9. februar 2016 | Kropp

Kommentarer (31)

 1. 12 mnd sidan eg fødte kommande lørdag. Eg vil gjerne vere med om du har bruk for meg 🙂

 2. Så herlig ide! Det er nok mange som er interessert i å lese om! Gleder oss til å følge med.www.vintagefleurs.no

 3. Jeg har fått to barn iløpet av 11 mnd i 2011 og 2012 – jeg jeg ser fortsatt veldig gravid ut…..

 4. Hei. Så fantastisk tiltak 🙂 du er en ren inspirasjon. Jeg ble mamma for 4 år siden (nr 3), sliter enda med å komme tilbake til meg selv. «Bare 1,5 år» mellom nr 2 og nr 3. Håper du trenger «slike» en annen gang 😉 stå på! Du er rå! 🙂

 5. Hvis man skal ta bilde, er det i undertøy? Hadde vært morro å vært med, har en gutt på 4 mnd 🙂

 6. Spennende! Har utrolig lyst å være med! Fødte for 5 år si å gått opp ganske mye pluss gikk på medisin som fikk meg enda mer opp i vekt! Nå føler jeg meg kjempe rådløs om hvor og hva!

 7. Hei 🙂 fast leser av bloggen din å nå når dette innlegget kom ble jeg veldig glad 🙂 jeg fødte for 9uker siden å trenger hjelp. Sender deg en søknad hvertfall 🙂

 8. Har ei datter på 11 mnd. Trente ca 3 ganger i uken frem til 3 uker før termin. Kom i gang med trening 3 uker etter termin. Trener 3-4 ganger i uken. Interessert i meg?

 9. Kan du si litt mer om dette? Behøver man å bo i nærheten av der du er? Blir det ett trenings og kostholdsopplegg man må følge?

 10. Gikk inn med glede og motivasjon, men ble trist da jeg så hvem du søkte etter. Jeg har min yngste på snart 3 år..men kommer ikke ned i vekt. Å jeg har prøvd alt! Mammabuksa må snart kastet pga utslitt…etter tre år!Jaja..kanskje neste gang.

 11. Hei☺så spennende!har sååå lyst men prinsen min er 1,5.. kan du ikke utvide med et halvt år?☺☺☺

 12. Har født for 8 uker siden. Har veldig lyst å søke, da dette er midt i blinken for meg.. Skikkelig motivert for å starte å trene igjen 🙂 Men må bildene som sendes være tatt i undertøy? Jeg har tattoveringer på kroppen som vil gjøre at jeg ikke forblir anonym for de som kjenner meg. Er det mulig at jeg tar bilder i f.eks Singlet og tights?

 13. Spennende! Lenge siden jeg fødte.Jeg jobber med hengemagen og føderompa mi.Håper jeg snart finner en treningspartner som kan pushe meg på treningen litt oftere og at jeg snart ser enda mer resultater. Det har skjedd mye, men det tar sååå laaang tid! 😛

 14. Hvor mange skal du ha fra hver gruppe? Hvordan vurderer du hvem du vil ha med deg?Får vi svar på mail ?Hilsen en nysgjerrig mamma som håper hun blir valgt ut 🙂

 15. Stine: de som blir valgt ut får svar. Tar inn 3 tilfeldige i vær gruppe 🙂

Comments are closed.