Prosjekt Mammakroppen; jeg søker deg!

15. desember 2016 | KroppShutterstock


 

I forbindelse med FIT på 30 dager oppdaget jeg at det er en STOR mengde mødre der ute som enten er gravide, akkurat har født eller som har fått barn innenfor det siste året. Og rådvilheten var STOR!

Kan man slanke seg? Kan man trene? Hvor mye? Hva? Hva kan man spise? Hva kan man ikke spise? Hvordan påvirker dette amming? Hvordan påvirker dette det ufødte barnet? I det hele tatt. I nesten et år nå har jeg jobbet med et tilbud til mammaer og gravide som har lyst til å bli litt sprekere. Resultatet har blitt


www.sprekeremamma.no En helsepostiv nettside som skal gi deg både underholdende og informative innlegg om trening, kropp og helse under og etter graviditet. 

På nyåret vil også online tilbudet vårt lanseres. Derfor søker jeg mammaer! Jeg trenger deg som er gravid, jeg trenger deg som akkurat har født eller straks skal føde. Deg som har fått barn innenfor det siste halve året og deg som har blitt mamma innenfor de siste 6-12 månedene. Jeg vil gi deg muligheten til å teste vårt online program gratis i en periode, og hvis du har 
lyst

 dele dine opplevelser på nettsiden. Dette er så klart ikke et krav:)

 


Søknadsfrist er 9. januar – følg FB sidene til SPREKere mamma
HER


Søknad skal inneholde:


Hvor langt du er på vei/hvor lenge siden du har født 


Litt om deg, din livsstil og din helse før og under graviditet.

 

Pass på å få all info i samme mail, og jeg må få lov til å informere om på forhånd at jeg ikke har mulighet til å bekrefte at jeg har fått mail fra deg. Mail sendes til
ptdesiree@outlook.com

 

Stort Smil

Desiree


15. desember 2016 | Kropp