Prosjekt flatere mage.

3. februar 2015 | Motivasjon

Da er søknaddsfristen til Prosjekt flatere mage gått ut. Det kom over 400 søknadder.

Allerede før jeg la det ut var jeg forberedt på at dette er et område som er veldig sårt for veldig mange. Og jeg har stor respekt for alle dere som tørte å søke!

Om ikke du har fått plass så vit at hele prosjektet blir delt her på bloggen, og jeg svarer alltid på de spørsmål jeg får på mail eller i kommentarfeltet.

Jeg begynte å lese igjennom søknaddene deres, men forsto fort at jeg ikke ville klare å velge på den måten. Jeg har derfor måtte gjøre en loddtrekning.

Har du et ønske om tilbakemelding på din mail, var det andre spørsmål i den eller noe du ville så send meg en ny. Jeg svarer gjerne.

Oppstart for deltagerene er mandag, her på bloggen kommer første innlegg uka etter, forhåpentligvis med noen gode resultater fra testgruppa.

– Desiree


3. februar 2015 | Motivasjon

Kommentarer (6)

  1. Linn: Ser at jeg har fått mail av deg i går, jeg har ikke rukket å lese den ennå 🙂 Svar kommer ila kvelden 🙂

  2. Har du lyst til å lage et innlegg for oss som er e.k.s.t.r.e.m.t avhengig av sjokolade, om hvordan slutte? Sjokolade er som røyk for meg. Jeg har prøvd alt til å prøve å slutte, men klarer ikke..

  3. Renate Iselin: hei 🙂 var ikke ferdig på jobb før 19:30. Ikke hatt to sekunder ved en pc i dag:/ Første jeg kikker på i morra 🙂

  4. Hei! Har sendt deg mail et par ganger om opplegg, men ikke fått noe svar enda. Har du mottat den?

Comments are closed.