Pølse og stappe går aldri av moten hjemme hos oss, men i kategorien sunn hverdagskost ruver kanskje ikke kjøttpølser og poteter høyest.
Heldigvis skal det ikke mye til for å sunnifisere det hele.
Lag mos av grønnsaker eller en kombinadjon av grønnsaker og poteter. Og velg magre pølser eller grove pølser med høyt kjøttinnhold.
Her er vår favoritt; blomkålmos og pølser fra Jacobs med 91% kjøttinnhold.
Jeg skal innrømme at iduns Ketchup står på bordet 😉
– Desiree
#sunkost
#familiemat
#proteinmat
#lchf
#eco
#økologisk
Vi liker ikke pølser så godt her i familien så ok å bytte ut med kylling feks.
Heidi Schjønning: som det står i innlegget kan du bytte ut proteinkildene 🙂
Hei- du bruker blomkål mos istedet for poteter? 🙂 jeg lurer da på hvor lenge du koker blomkålennfør du mosen den.. Også syns jeg det ser ut som om du har dressing på salaten, evt hva ?
Christina: ja det er blomkål 🙂 koketid kommer jo helt Ann på hvor små biter du har 🙂 men jeg tror jeg bruker 10-12 minutter. Her har jeg bare brukt litt grov sennep, balasmiko og salt 🙂
Hei 🙂 Dette ser godt ut 🙂 Ser du bruker blomkål mos 🙂 Regner med man ikke skal bruke smør eller melk?At man bare skal koke blomkålen og mose den? 🙂
Anonym: Stemmer 🙂
Kan man bruke søtpotet i stedet for blomkål? 🙂
Lurer på om det jeg skrev ikke kom med? Hvis jeg skriver dobbelt beklager jeg i så fall 🙂 Kan vi bruke kun søtpotet i mosen?
Cesilie: ja 🙂
Cesilie: ja 🙂