«Polarbrød» på 1-2-3

21. februar 2016 | Boller & Brød

Vanligvis har jeg alltid store planer for søndagsfrokosten. Baker gjerne dagen før, handler inn masse pålegg, frukt, smoothies om masse godt.

Akkurat denne søndagen hadde jeg regnet med å sitte alene ved frokostbordet, så planene var heller difuse, men lunt og saftig frokostbrød trenger heldigvis ikke å kreve heving, elting eller tid.

Til 4 styk trenger du:

2,5 dl mel

1 ts salt

1 ta bakepulver

2 ss olje

1 dl melk

Slik gjør du:

Bland alt til en deig. Avhengig av meltype kan det være at du må justere litt. Du skal få en uklissete deig.

Del i 4 enmner. Rull til boller og klem flatt og rundt.

Stekes på en tørr panne.

1 minutt på hver side.

Passer like godt i matboksen som til frokost og lunsj😋

Smil

Desiree

Notater:


#frokost


#matpakke


#brød


#oppskrift


21. februar 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (4)

  1. For en herlig og fargerik frokost! Her gikk det i kjedelig havregryn. Hehe! Du får ha en strålende dag videre og forresten har en liten konkurranse på bloggen, artig om du vil være med!

  2. Hei 🙂 Hvilken meltype brukte du ? Tror du man kan bruke havre/mandel/bokhvete eller kanskje kokosmel ? 🙂

Comments are closed.