Pizza med tunfiskbunn.

12. september 2014 | Middag

For de som leser fitnessblogger er dette gammelt nytt, de som ikke leser fitnessblogger griner kanskje litt på nesa.

Jeg skal innrømme at dette er første gang jeg prøver. Ser ikke så værst ut da?

Jeg kan fortelle at det smaker overraskende godt! Og jeg må innrømme at jeg var skeptisk!

Til bunnen trenger du:

60 gram havregryn

1 boks tunfisk i vann, ikke hell ut vannet.

1 egg

Dette er nok til to personer.

Bland ingrediensene sammen og smør det utover en plate med bakepapir.

Stek bunn i 10 minutter på 180 grader.

Kjør på med ditt favorittfyll.

Her hakkede tomater, ost, sopp, mazzarella og salami.

Inn i oven igjen til osten er smeltet.

Hva tror du?

– Desiree


12. september 2014 | Middag

Kommentarer (4)

  1. tunfiskbunn, den var ny.. men må være veldig proteinrik pizza da, så hmmm, kansje jeg skal våge meg på det en dag

  2. Tiffany & Daisy: Hehe 🙂 jo det var det, men personlig kommer jeg nok til å spise vanlig pizza den ene gangen i halvåret vi gjør det 🙂 fint med alternativer da 🙂

Comments are closed.