PHILIPS AIRFRYER | klarer den å lage julemiddag på 25 minutter?!

10. desember 2017 | Ernæring, Middag

/reklame i samarbeid med Philips/

 

Jeg har vel egentlig tenkt å la overskriften og videoen under si det meste i dette innlegget. Jeg er sikker på at du er nysgjerrig på resultatet 😉 Jeg tenkte bare jeg skulle si litt om hva en Airfryer er før du trykker på play knappen!

En Airfryer kan brukes til å lage all slags mat som du vanligvis ville stekt, bakt eller frityrstekt, men uten at du trenger å tilsette olje!

Tenkt deg fettfattige chips og nuggets, potetbåter, sprø bacon, kyllinglår med sprøtt skinn, osv, osv. Men det geniale med denne maskinen stopper egentlig ikke der! Sist jeg skrev om denne lagde jeg kjøtt, poteter og grønnsaker til 4 personer, uten oppvask, på under 30 minutter!

 

Som sagt – alt du kan steke, bake eller frityrsteke kan du lage i denne, på kort tid og med svært liten innsats. Virkelig et hjelpemiddel som gjør det lett å leve sunt!

Når du kjøper den får du med et stort oppskriftshefte og en egen app «Philips Airfryer», men jeg har brukt min til å lage alt fra kyllingvinger, til grillet laks, til biff og kjøttkaker. Ovnsbakte poteter og grønnsaker blir helt perfekt i denne, og det uten at du må tilsette masse unødvendig olje.

Men så kommer vi til dagens test. Er den så god at du kan lage en julemiddag i den?!

 

Jeg tenker jo at dette er en helt genial julegave eller en god investering for en travel familie. Og akkurat nå har Power kampanje hvor du får grillpannen med på kjøpet. Du finner tilbudet HER.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

10. desember 2017 | Ernæring, Middag