Personlig oppfølgning av meg? Jeg tar inn 10 nye kunder.

26. juni 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


/egen reklame/

Da jeg lanserte «Din sunne Livsstil» i mai ble kapasiteten min fylt opp på null komme niks! Når man har brukt så lang tid på å utvikle noe selv, fra ide, til innhold, til alt det tekniske er dette så klart utrolig stas. De første som begynte på programmet er snart ferdig, noe som betyr at jeg nå kan åpne for nye deltagere.

 

Jeg la meg gi deg noen stikkord først:

 • En kropp som føles godt på innsiden og som du trives med på utsiden
 • Personlig oppfølgning – ukentlig.
 • Kostplaner. Dag for dag – måltid for måltid.
 • STORT oppskriftsarkiv hvor du finner porsjons beskrivelse og tilbehør tilpasset din kostplan. 
 • Komplette treningsvideoer du kan følge fra A til Å.
 • Hver uke har sitt eget tema med tilhørende ukesoppgave. Målet er å gi deg kunnskap til å ta de valgene du mener er riktig for deg.
 • Eget online forum.


Det kan fort se ut som et kurs, men dette er et personlig program som
du kan starte opp når du ønsker det. 


Siden dette er et program med personlig oppfølgning har jeg så klart begrenset kapasitet. Jeg tar nå inn 10 nye kunder. Som skrevet kan du selv bestemme når du ønsker å begynne. Det vil si at du kan begynne nå, men har har du også en gylden mulighet til å sikre deg plass til du er ferdig med ferien. 


Totalpris 1500kr


Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på send mail merket DIN SUNNE LIVSSTIL til ptdesireeandersen@gmail.com. Første mann til mølla

La meg vise deg 
litt 

rundt

Kosthold, planer og oppskrifter

Trening

Ukes tema og oppgaver


 


Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på send mail merket DIN SUNNE LIVSSTIL til ptdesireeandersen@gmail.com

 

Spent Smil

Desiree


26. juni 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (12)

 1. Først og fremst må jeg takke deg for en blogg og snap som er motiverende til de grader. Opplever deg så ekte og en ekstrem glede over det du driver med, noe som smitter over.Så lurer jeg på hvor lenge denne oppfølgingen varer, kan være det står uten jeg klarer å se det. Når man har laktoseintoleranse vil det likevel gå bra ifht oppskriftene? Fortsatt noen ledige av de ti?

 2. Kathrine: Det er 10 uker 🙂 Jeg legger opp utifra dine intolleranser. Akkurat nå er det fult, men send meg en mail 🙂

 3. Hei, har meldt meg på, men før jeg går i gang ønsker jeg å vite om du kan tilrettelegge uten løping og at man kan utføre trening hjemme. Dette pga kronisk hælbetennelse

 4. Ann Karin: Løping er ikke en del av dette 🙂 Det er personlig program, så om du ikke vil løpe eller av en eller annen grunn ikke kan så legger jeg ikke opp løping 🙂

 5. Hei hvordan følger du opp dine kunder og har du mulighet i Trondheim

 6. Marius Sebastian Jansen: Alt er over nett, så har ikke noe å si hvor du bor 🙂 Du sender inn ukerapporter til meg.

Comments are closed.