Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Jeg var søren meg ikke sikker på om jeg kom til å rekke å få ut noe blogginnlegg i dag! Men disse er det flere som har ønsket seg oppskrift på.
Ingrediens listen er LITT lengre enn du vanligvis finner i mine oppskrifter. Om du vil ha en litt enklere oppskrift, som er like god, så finner du den HER
Ingredienser
- 2 ss kvernede linfrø
- 6 ss vann
- 3,5 dl glutenfrie havregryn
- 2 dl valgfritt mel
- 2 dl revet kokos/ kokosmasse
- 0,5 dl sukrin gold
- 1 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 1 ts kanel
- 1 klype havsalt
- 2 dl nøttesmør
- 1 dl rapsolje
- 0,5 dl sukrinsirup gold
- 1 ts vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175 grader.
- Blend linfrøene om du ikke har kjøpt kvernede. Ha dem i en liten skål med 6 ss vann. La de svelle i 15 minutter.
- Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
- Bland alle de våte ingrediensene godt sammen i en bolle. Rør inn linfrøene.
- Rør de våte ingrediensene sammen med de tørre, litt etter litt. Rør til en jevn deig.
- Lag små kuler, legg de på stekebrettet og press dem ned til former av cookies, ca. 0,5 cm tykke.
- Stekes midt i ovnen i 15 minutter.
Disse passer jo fint å lage i disse litt grå sommerdager.
Stort Smil
Desiree