Perfect protein pancake

20. oktober 2015 | Frokost


Inneholder sponsorlinker/

 

Det finnes ikke mye som er så kjapt, godt og enkelt å variere som en pannekake! Jeg spiser mine like godt til frokost, lunsj, kvelds og noen ganger middag om tiden er knapp. Tro meg, det er bedre enn mange andre kjappe middagsløsninger!

Og lagen røren selv på base av egg, cottage cheese, osv er en smal sak, men en ting jeg faktisk alltid har i kjøkkenskapene mine er en boks med proteinpannekakemiks.

Den brukes til MYE, ikke bare pannekaker.

Det er mange forskjellige på markede og jeg tror jeg har testet de fleste du får tak i i Norge. Favoritten i disse dager er
DENNESå klart toppet med
Fiber sirup Gold

.

 

Nå skal denne damen kaste seg over noen skumle søtsaker til halloween. Morsomt for de små og skikkelig digg for hele familien.

 

Stort Smil

 

Desiree

.


20. oktober 2015 | Frokost

Kommentarer (10)

  1. Dette må jeg prøve,men bestille proteinet først.Lurer på en ting,hvor mange cal blir det på en pannekake?

  2. Var disse bare med den ferdig-røren, eller blandet med noe annet? Legg til litt bær, en halv banan og litt sirup, så ser det jo gourmet ut 😀 Good job! Skal testes 🙂

  3. Hei,du skriver at du bruker proteinpannekakepulver til mye annet enn pannekaker. Har du noen oppskrifter eller tips til hva man kan lage?Tusen takk for fin blogg, oppskrifter og gode treningstips. Ha en super dag!mvhLinda

  4. Linda: Det kommer 🙂 Men du finner alt kanelsnurrer på bloggen laget kun med dette pulveret 🙂

Comments are closed.