Pastasalat med brokoli og bacon

12. juli 2015 | Middag

Jeg er fremdeles ute etter å lure flere grønnsaker inn i det norske kostholdet. Akkurat brokoli er kanskje det vi spiser en del av, men så er det jo en meget anvennlig grønnsak også da. Den kan kokes, moses, stekes, wokes. Smaker godt rå, varm og kald.

I denne pastasalaten har den fått 30 små sekunder i fosskokende vann- thats it!



Denne salaten er perfekt tilbehør til alt fra svinekjøtt, kylling og fisk.

 

Til 4 personer trenger du

200g fullkornspasta

2 hoder brokoli i små buketter

1 pakke bacon

1 beger lett rømme

1-2 ts dijon sennep

Salt og pepper

 

Slik gjør du:

Start med å sett pasta til koking

Kutt så opp brokoli i små, små buketter

 

Kok opp en kjele vann til disse med litt salt i. Når vannet fosskoker heller du brokolien oppi – ta den opp etter 30 sekunder.

 

Når pastaen er ferdig heller du kaldt vann over.

Bland sammen rømme, sennep, salt og pepper.

 

Misk så sammen pasta, brokoli og dressing.

Toppes med sprøstekt bacon <3

 

Håper det frister.

 

Stort smil 

 

Desiree


12. juli 2015 | Middag

Kommentarer (6)

  1. Tommel opp for deg som kjemper for å få mer grønnsaker inn i det norske kostholdet! Det er absolutt nødvendig og du er til stor hjelp når du deler oppskrifter som gjør «kjedelig mat» mer spennende og smaksrikt 🙂 Takk for nok en super oppskrift, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg og din blogg!

Comments are closed.