Jeg er fremdeles ute etter å lure flere grønnsaker inn i det norske kostholdet. Akkurat brokoli er kanskje det vi spiser en del av, men så er det jo en meget anvennlig grønnsak også da. Den kan kokes, moses, stekes, wokes. Smaker godt rå, varm og kald.
I denne pastasalaten har den fått 30 små sekunder i fosskokende vann- thats it!
Denne salaten er perfekt tilbehør til alt fra svinekjøtt, kylling og fisk.
Til 4 personer trenger du
200g fullkornspasta
2 hoder brokoli i små buketter
1 pakke bacon
1 beger lett rømme
1-2 ts dijon sennep
Salt og pepper
Slik gjør du:
Start med å sett pasta til koking
Kutt så opp brokoli i små, små buketter
Kok opp en kjele vann til disse med litt salt i. Når vannet fosskoker heller du brokolien oppi – ta den opp etter 30 sekunder.
Når pastaen er ferdig heller du kaldt vann over.
Bland sammen rømme, sennep, salt og pepper.
Misk så sammen pasta, brokoli og dressing.
Toppes med sprøstekt bacon <3
Håper det frister.
Stort smil
Desiree
Åh, det såg utrolig godt ut 🙂 Ha en fin kveld <3
Så godt ut 🙂
Tommel opp for deg som kjemper for å få mer grønnsaker inn i det norske kostholdet! Det er absolutt nødvendig og du er til stor hjelp når du deler oppskrifter som gjør «kjedelig mat» mer spennende og smaksrikt 🙂 Takk for nok en super oppskrift, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg og din blogg!
må jeg teste ut, så kjempe godt ut 🙂
Hei!Kan man bytte ut rømme med noe annet? 🙂
Kristin: kesam 🙂