Bestill med fri frakt hos Norli HER
Jeg starter uka med å dele en av mine favoritt middager fra 14 dagers KICKSTART! Og ja, du kan spise pasta på min 14 dagers KICKSTART! Hverfall når pastasausen er full av proteiner, fiber og dekker 2 av dagens anbefale frukt og grønt per porsjon!
Og de som alt har kjøpt boka kan bekrefte at denne er super populær blant både store og små!
Til 3 personer trenger du:
300 gram pasta – gjerne av kikerter eller linser
1 gul løk
3 røde paprika
3 store tomater
1 bokser hvite bønner
2 dl soltørkede tomater fra glass
50 gram revet parmesan
Slik gjør du:
Start med å koke opp pasta.
I mens deler du opp løk, paprika og tomater i store biter. Ha litt olje i en panne eller kjele og
stek hvitløk, løk, paprika og tomater i 5-6 minutter til dette har sluppet en del væske og blitt
myke.
Skyll de hvite bønnene og riv parmesanosten.
Hell alle grønnsakene, væsken fra grønnsakene, bønnene, soltørkede tomater og
parmesanost over i en blender eller stavmikser og blend. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet fra pastaen og rør inn den røde sausen.
Hvite bønner er virkelig super stjernen på mitt kjøkken. Den er mer eller mindre smakløs, og
kan brukes til å gjøre en hvilken som helst rett mer rik på proteiner og fiber. Det er bare å
moses eller blende de inn i alt fra potetmos til vaffelrøre.
I denne retten er de også med på å gi sausen en skikkelig god og kremete konsistens.