For noen uker siden kom Toro ut med en ny type pasta som er laget av 40% grønnsaker.
Nyskjerrig som jeg er måtte dette testes, og da det var på høy tid å få en ny middagsoppskrift med fisk inn her ble det en sunn vri på en klassiker!
Til to personer trenger du
1 pakke pasta
2 filletter av laks
Vårløk
1/2 rødløk
2 fed hvitløk
1/2 sitron
1/2 bok lett Creme fraise
Slik gjør du:
Sett over vann til pasta
Hakk rødløk og hvitløk. Stek i litt olje.
Skjær laksen i terninger og tilsett.
Sett pasta en til kok
Ta stekepannen av varmen. Rør inn creme fraise, saften av 1/2 sitron og vårløk.
Smak til med salt og pepper.
Sunnere pastarett enn dette får du nesten ikke. Middag fiks ferdig på 10 minutter.
Smil
Desiree
Comments are closed.