Påskechallenge.

2. april 2015 | Motivasjon

Da har jeg landet i Danmark og ser frem mot fem deilige dager med familien. VI ser hverandre ikke så ofte, så dette skal virkelig nytes til det fulleste!

Før jeg dro hjemmefra rakk jeg å utfordre noen av PT kundene mine til en liten påskeutfordring. De tok utfordringen på strak arm, så da tenkte jeg at jeg gjerne vil dele den med dere også.

 

1. Gjør noe fysiskt aktivt hver dag i påsken.

Det kan være en gåtur, leke med barna, en kjapp treningsøkt, en liten ryggstrekk, gjør noe.

2. Gjør en ting hver dag, som du ikke vanligvis gjør, som føles positivt for din sunne livsstil.

 

I dag slo jeg sammen de to, og var ute på løpetur før klokka 7! DET har ALDRI skjedd før! ALDRI! Jeg er ikke noe morramenneske. Det vil si jeg liker å komme opp og igang om morraen, men kroppen min liker egentlig ikke trening så tidlig.

I det siste har jeg teste dette produktet.

Akkurat i dag var nok poenget at det inneholder koffein, og siden jeg var ute og løp før frokost er det helt klart en fordel at det også inneholder aminosyrer.

Dette er ikke det første produktet med l-arginin jeg tester, men dette er det første som også er tilsatt vitaminer og koffein. Dette gjør produktet til et perfekt kosttilskudd for meg. Jeg bruker det stort sett hvis jeg mangler litt ekstra piff før trening, eller for å få opp energinivået når dagene blir litt lange.

Mer om produktet finner duHER


Dagens økt krevde også litt ekstra piff.

Oppvarming: Jogge 1 km.

Hoveddel: Løpe opp trappen, spurte over broen, jogge ned trappen, snu – 10 ganger.

Bonus: Spensthopp opp trappen 10 ganger.

Nedtrapping: Jogge 1 km hjem igjen.

Hva sier du?

Tar du utfordringen?

 

-Desiree


2. april 2015 | Motivasjon

Kommentarer (9)

  1. Skal prøve meg på utfordringen og se hva jeg klarer 🙂 Har du prøvd produktet AGRI+ med l-arginin og masse vitaminer og mineraler?Ha en fin påske!

  2. je vil bli med på den! På med skia for første gang på 19 år!! Tok en liten runde sammen med unga i dag. (de er 3 og 1 år, og de er flinkere enn mamma på langrennskia! Hehe.) var godt å røre seg litt og itte minst bruke muskler je nesten hadde glemt at je hadde.

  3. Ja visst!!Kos deg på ferie 🙂 Den trappe treninga før 7 så/hørtes killer ut! Hærlig!!

  4. Smaker pulveret godt? Eller bare OK? Er det sånn brusing hvis du skjønner hva jeg mener? 🙂 eller er det som saft, uten «fizz» 🙂

Comments are closed.