egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Det meste av det jeg jobber med nå om dagene tar 15 minutter 😉
Enten det er en treningsøkt:
Se dette innlegget på Instagram
Sunne, familievennlige middager:
Se dette innlegget på Instagram
Eller komplette kostplaner:
Se dette innlegget på Instagram
Jeg jobber nemlig med å legge siste hånd på mitt nye online konsept som slippes i januar: FIT PÅ 15 MIN!
På dagens Insta Story kan du se hvordan jeg lager denne middagen på under 15 minutter! Dette tror jeg er den absolutt beste måten å tilberede torsk på! Og smakene i denne typen retter er super enkelt å variere.
Av grønnsaker i dag har jeg gått for et grønt tema, men både gulrøtter, purre eller søtpotet i små terninger kunne hvert brukt.
Nok til 4 personer:
Ingredienser
- 150 gram torsk fillet per person
- 1 brokkoli
- 5 asparges (kan sløyfes)
- 1 pose sukkereter
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 1/2 sitron – saften
- 1 dl grønnsaksbuljong
- 1 – 2 ts tabasco – valgfritt
- 1 dl hakket persille
- 1 ts chiliflak
- 3 ss smør
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Start med å sette en kjele med vann til kok.
- Varm opp en stekepanne med litt olje.
- Del opp brokkoli + stilk i små biter/buketter, del aspargesen i to og hakk løk og hvitløk.
- Ha litt salt og pepper på torsken.
- Når vannet koker heller du både brokkoli, asparges og sukkererter i vannet. La det koke i et par minutter. Slå så vannet av.
- I mens stek fisken 2-3 minutter på hver side. Legg fiksen til siden og ha smørret i pannen sammen med løk og hvitløk.
- Stek til løken er blank. Slå over grønnsaksbuljong, sitronsaft, persille og tabasco. Kok opp.
- Ha fisken og grønnsakene tilbake i pannen.
- Ved dem i sausen og server.
En av hemmelighetene for å få middagene til å gå raskt unna på kjøkkenet er helt klart rekkefølgen man gjør ting i! Og ikke minst sparer du masse tid på å finne frem det du trenger av ingredienser og utstyr før du går i gang.
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree