Pannekakene som fjerner magefettet; Ikke helt, men ikke langt unna.

18. april 2015 | Ernæring

 //sponset//

Det var altså ikke mine ord, men Norsk Ukeblad sine.

 

 

 

Og de tenkte nok ikke på akkurat disse pannekakene, men det dem faktisk er laget av.     

I den nyeste utgaven skriver de nemlig om Ingunn som ble 11 cm smalere rundt livet ved å bruke måltidserstatteren SLM fra Synergy.

 

Jeg heier på MAT, vanlig mat, men når hverdagen fanger vil jeg mye heller ha en sunn, næringsrik kjapp løsning enn en usunn en. Og når jeg vil ha ekstra næring, proteiner og smak i smootihes, grøt eller pannekaker bruker jeg heller en god måltidserstatter enn et proteinpulver.

Hvorfor?

Fordi en god måltidserstatter skal inneholde de proteinene du trenger + vitaminer og mineraler.

SLM innegolder faktisk 3 forskjellige proteiner! Både myse soya og keasin. For deg sier det kanskje ikke så mye, men kort forklart tar kroppen opp myseproteinet nesten med en gang du inntar det, mens det bruker lengre tid på soyaprotein og tilslutt keasin. Dette gjør at du blir mett lenge.

 

Måltidsersatter er også et godt alternativ om du ikke er noe frokostmenneske, kanskje det er litt lenge mellom trening og mat eller du rett og slett ikke får i deg nok næring.

SLM smart kan du kjøpe
HER

Oppskrift på pannekakene 
 


HER

 

Hva synes du om måltidserstattere?

 

-Desiree

 

 


18. april 2015 | Ernæring

Kommentarer (11)

  1. Hei!Kan disse pannekakene erstatte eplepannekaker til kveldsmat i «Fit på 30 dager»?

  2. Man må forresten ha Sponsor-ID for å handle på den siden..Tips til hvor man ellers kan få kjøpt det?

  3. Hei, jeg har først sett fit på 30 dager nå, og er kjempe gira til å begynne. Ser du allerede har lagt ut 3 kostholdsplaner. Bør jeg følge disse fra uke til uke, eller kan jeg supplere med frokost og lunsj fra alle tre? Altså at jeg velger mellom 4-6 ulike frokoster, istedenfor 2 hver uke?

  4. Se boksen til høyre med reklame «Måltidserstatter med vaniljesmak.» Klikk på den , så trenger dere ikke sponsor nr. , ellers er desireeandersen sitt sponsor nummer 1719421

  5. Foretrekker MAT fremfor måltidserstattere. Har ikke så stor tro på det- går for sunn, næringsrik og ren mat 🙂

  6. Jeg syns det er helt greit med tilskudd så lenge man har ett godt kosthold ved siden av. Vanskelig å finne mat som faktisk inneholder det du trenger av vitaminer, er lite ren mat i butikken. Er vel en grunn til at vi får fler å fler livstilssykdommer….

Comments are closed.