Paelo, raw, vegan, lchf, mat?

23. november 2013 | Ernæring

I går kveld satt jeg og kikket litt igjennom de forskjellige kategoriene på bloggen. Bloggen reflekterer jo helt klar det som opptar og inspirerer meg i hverdagen.
I våres var jeg veldig glad i å løpe, så da skrev jeg en del om det, nå er jeg mer opptatt av styrke, og skriver om det.

Da jeg startet denne bloggen var jeg opptatt av å vise hvordan det dagligdagse, norske kostholdet kunne gjøres litt sunnere. I disse dager er jeg veldig fascinert av mat i kategorien vegansk, lchf og raw! Og, hum….jeg ser vel at dette ubevisst har fått endel plass her i det siste.

Ikke er jeg veganer, jeg liker varm mat og jeg spiser kneip!
Men se på fargene, tenk på de gode smakene! Ikke si at du ikke blir betatt!
For det er nettopp det jeg er. Betatt av å kunne lage naturlige, smakfulle og fargerike retter fra bund av. Men dette utelukker jo ikke poteter og kornprodukter.

Personlig følger jeg ingen matfilosofi eller trend. I min verden er all mat…mat! Jeg er glad i mat (tydeligvis) og liker mat som smaker og ser bra ut. I hverdagen er det viktig at det er kjapt og lage, uten at det går på bekostning av næringsinnhold eller matens nytteverdi!
For kroppen trenger faktisk karbohydrater (riktige sådan), den trenger fett (men det er ikke et fett) og vi må ha i oss proteiner ( som finnes både i plante og dyreverdenen).

Dette er min mening, som jeg lover å profilere litt bedre for fremtiden! Etter at jeg har delt oppskriften på denne!

Vegansk sjokoladekrem <3

Du trenger

En pakke kokos Cream
(En litt mer kremete variant av kokosmelk. Fås i dagligvarebutikken)
1 strøken ss kakao
Stevia eller annen søtning etter smak

Visp kremen luftig før du tilsetter kakao og søtning.
Perfekt til en liten fruktsalat.

Her servert over fersk ananas.
Pyntet med mynte <3

– Desiree


23. november 2013 | Ernæring

Kommentarer (4)

  1. Hehe, sånn er jeg også! Blogger om det som opptar meg mest det og da 🙂 å det har en tendens til å bytte litt…Den sjoko kremen så deilig ut da!!

  2. Backside: Jeg har stor tro på variasjon og periodisering når det kommer til trening. Nå er det selfølgelig mulig å gjøre det innenfor en idrett også, men jeg trener ikke for å hevde meg noe sted, så dette funker for meg 🙂

Comments are closed.