På tide å si stopp

7. april 2016 | Livsstil

På tide å si stopp

 

Jeg har etterhvert delt mye om mine erfaringer om utbrenthet og depresjoner her på bloggen. Jeg har vært ærlig og delt mye om min prosess tilbake til den Desiree jeg ønsker å være.

 

Jeg er ikke flau og jeg er ikke redd for å kalle en spade for en spade. Ofte kommer slike kriser i livet av negativt stress. Av at man forsøker å akseptere en situasjon som gjør hverdagen vanskelig eller at man pålegger seg selv å leve opp til forventninger som ikke gir en noe positivt. Eneste måten å komme videre i livet på er å finne ressurser til å klare å skape en forandring.

 

Men hva med de periodene i livet der alt er gøy! Hvor det bare kjører og durer frem i 120? Hvordan lærer man seg å sette begrensninger for seg selv når noe man har jobbet hardt for endelig er innen rekkevidde?

 

Jeg er litt der nå om dagene. Etter mange år alene har jeg møtt mannen i mitt liv, bloggen kjører, spennende oppdrag, oppbygning av onlineprogram, fantastiske samarbeidspartnere, nye kunder, spennende framtidsplaner, dere! Etter tre år med knallhard jobbing står jeg og ser på drømmen min! Og jeg vet at det er nå jeg skal si stopp. For selv om jeg har vært den Desiree jeg vil være i lang tid ligger frykten der. Og jeg vil ikke risikere å miste henne igjen. Jeg vil ikke risikere å ikke være den beste jeg kan være for de jeg er glad i.

 

Jeg ser på Daniel og Vilde, jeg ser på Frøya og hjemmet vårt. Jeg ser på alt det jeg er så heldig og oppleve. Jeg ser på dere og jeg ser på det jeg har skapt og tenker at dette er nok. Jeg trenger faktisk ikke mer enn dette❤

Noen vil kanskje la seg friste. Ville mer, akkurat nå føler jeg at jeg har fått alt❤️

 


7. april 2016 | Livsstil

Kommentarer (15)

  1. Så herlig å lese! Blir virkelig veldig glad på dine vegne! 😀 Gleder meg til fortsettelsen med deg 😉 Veldig fint design forresten 😉

  2. Kjempebra at du har kommet så langt allerede <3Du motiverer og står på for alle dine følgere stort sett hele døgnet! Men som du sier - Daniel, Vilde + Frøya er jo den største delen av livet ditt som fortjener å ha deg der med positiv energi og ikke utladet 🙂 Jeg skjønner mye av det du skriver om når det gjelder faren for utbrenthet og har i det siste klart å bremse litt opp selv, da jeg innså hvordan det går ut over sine nærmeste dersom man ikke har noe som helst overskudd etter endt arbeidsdag.. Håper dere får litt ro innimellom til å nyte tiden sammen og syns det er kjempekoselig å høre at du har det så bra nå <3

  3. Så flott at du er så åpen om disse temaene. Du inspirerer og motiverer andre i samme situasjon <3Finner mye inspirasjon i bloggen din og oppskriftene dine. Har selv startet med en livsstilsendring den siste tiden, og da kommer det godt med å finne så mye god inspirasjon!Ha en super fin kveld videre.-Kaos med kjærlighet

  4. Det er ikke alltid så lett å vite når man har det livet man ønsker, jeg har i hvertfall hatt den følelsen flere ganger at jeg aldri kommer i mål, så takk for at du belyser dette!

  5. Aldri vært opptatt – eller brukt tid på blogger…din gjorde meg nysgjerrig og merker at jeg blir inspirert for hver dag! Herlig lesning og topp at du er så åpen og «ujålete – takk!

  6. Takk for du deler 🙂 🙂 Digger bloggen din….Jeg har selv utbrent diagnose… og jobber hardt med å komme meg ut av den. Jeg har funnet gleden i trening og du er en STOR inspirasjon det må du vite. Selv er jeg inne i en god periode, men jeg er LIVREDD for å gå tilbake til de «gråe» og tunge dagene. Prøve å nyte gleden, men ligger en mørk sky langt der bak… jeg bare håper at det er på vei rett vei 🙂 Forresten gulerot kaken var NYDELIG! Kan jeg få lov å dele den på min nye blogg 😉 😉 Linker så klart til din.Fortsett som du gjør…Ha en herlig fredag kveld <3

  7. offshorewife: Så klart du kan, og takk 🙂 Lykken er et middeltidig sted å hvile i heter det seg. Noen tenker at det er litt trist, jeg tenker at det er da man skal vokse 🙂

  8. Har nettopp oppdaga bloggen din, og er mektig imponert over alt du har fått til! Det er inspirerande at du er så raus, og samtidig klarer å seie stopp. Det er jo dritvanskelig for mange av oss! Takknemlig for alt du lærer meg, og gler meg til fortsettelsen.Mvh ei som også prøver så godt ho kan å vere den beste ho kan, både for seg sjølv og for dei ho er glad i! <3

Comments are closed.