På tide å hoppe av bloggkarusellen?

23. juni 2017 | Livsstil

Det er nå et og et halvt år siden jeg valgte å si opp jobben og legge alle min energi inn i å skape min egen arbeidsplass på www.desireeandersen.no eller desireeandersen.blogg.no som det het den gangen.

Så mye har skjedd siden! Enkeltmannsforetaket har blitt ett A/S, bloggen har flyttet til eget domene, lesertallene har fordoblet seg, app og alle online programmer har vært fulle – hele tiden! Det er helt vilt, men samtidig når jeg tenker over all jobben og all investering i både tid og penger – så ja, jeg hadde nok gitt opp for lenge siden om det ikke gikk i riktig retning..

Etter at sommerens bootcamp ble fullbooket hadde jeg egentlig tenk å bruke sommeren til tre ting. Følge opp bootcamperne mine, kooose meg med bloggen og ha ferie. Ingen nye prosjekter på en god, god stund. Men det er ikke alltid at tingene går som planlagt, og plutselig har jeg fått en ny mulighet. En mulighet til å oppfylle en aldri så liten drøm!

Men drømmer skjer ikke av seg selv og de krever mye jobb og denne har en stram deadline! 1. desember..

Denne bloggen er blant Norges 20. mest leste blogger. Og å drive en blogg på den størrelsen er for meg en fulltidsjobb i seg selv. Jeg er svært dårlig på å gjøre ting halvveis. Den skal oppdateres hver dag, den skal oppdateres minst to ganger om dagen i ukedagene og en gang om dagen i helgene – minst. Det er ikke noe som heter julaften eller helligdag eller helt fri – jeg er på hele tiden uansett.

Hvorfor?

Ja, det lurer jeg også på nå om dagene. Hvorfor higer jeg etter å prestere på samme nivå som de som lever av bloggen sin, når jeg ikke lever av bloggen min? Når det egentlig ikke er målet mitt? Hvorfor skal jeg ha dårlig samvittighet for å bare blogge ett innlegg eller bli bekymret om lesertallene går ned en dag eller to?

På Vestlia kom en av deltagerne bort til meg og sa:

-jeg skulle ønske du blogget litt mindre i sommer, for jeg skal på ferie og jeg rekker ikke å lese alt du poster!

Den kommentaren hang litt ved meg. Det er ferie, jeg vet at folk kommer til å bruke mindre tid på sosiale medier uansett hva jeg poster på bloggen 😉 Kanskje jeg skal bruke den anledningen til å gi meg selv et lite pusterom også. Hoppe litt av denne blogg karusellen og senke kravene et hakk eller to?

Stort sommer smil

Desiree

23. juni 2017 | Livsstil

Kommentarer (5)

  1. Helt enig!
    Alle trenger å være litt av. Vi er ikke skapt for å være på hele tiden.
    God sommer <3

  2. Ja, så sant så sant! Jeg håper selvfølgelig ikke at du skal hoppe helt av bloggkarusellen (ble litt redd for at dette skulle være et «siste innlegg»-innlegg når jeg leste tittelen), men for all del – vær så snill å ta deg litt fri fra bloggen når du først tar deg ferie! 🙂 Det er så vel fortjent 😉 <3

  3. Gi deg selv sommerferie… Du er som oss andre, vi trenger ferie og avkopling. Det gir ny energi. Jeg prioriterer ikke blogglesning og nett i min ferie og det er det nok mange rundt meg som heller ikke gjør. God sommer:)

Comments are closed.