På tide å avslutte dette kapittelet..

29. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg har en indre uro. Hver gang jeg ferdigstiller et prosjekt eller lykkes med noe jeg har satt meg som mål må jeg videre. Så klart er jeg fornøyd med det jeg har prestert og gleder meg over det, men jeg vil alltid noe mer, alltid bli bedre!

I tre år har denne bloggen ligget på blogg.no, i over to år har den ligget på bloggtoppen, og i over to år har den vært Norges mest leste treningsblogg. Jeg er så stolt og så takknemlig at det ikke finnes ord! Å få lov til å tre inn her hver dag og dele med dere er en gave jeg verner godt om, men jeg har fremdeles et ønske om å gjøre det bedre.

Så med en tåre i øyekroken og bankende hjerte kan jeg i dag fortelle dere at desireeandersen.blogg.no i løpet av vinteren skal avvikles! Tiden på blogg.no har vært vanvittig lærerik og givende, men jeg føler ikke at denne bloggen kan bli mer enn det den er i dag på denne portalen. Det er så mye jeg ønsker å gjøre, å kunne tilby dere som ikke lar seg gjøre her.

Jeg ønsker at du skal ha mulighet til å skrive ut oppskriftene, jeg ønsker at siden skal laste ned fortere, jeg ønsker et ennå bedre design og større brukervennlighet, jeg ønsker så mye for meg selv, denne bloggen og du som leser den.

Mitt første steg i denne prosessen er å invitere deg med på rådslagning. Jeg vil gjerne vite hva du går inn på bloggen for å lese. Er det mest oppskrifter, treningsprogrammer, artikler, hva?

Hva savner du?

Hvilke funksjoner ønsker du at den nye bloggen skal ha?

Alle tilbakemeldinger er GULL verdt!

Jeg håper dere alle sammen blir med meg på denne reisen ❤


29. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (75)

 1. Oppskrifter, inspirasjon, økter, alt ettersom hva du legger ut på FB. Håper fortsatt det blir mulig å finne tilbake til de gamle artiklene, da mange ligger som favoritter på nettleseren 🙂

 2. Jeg leser og prøver mange av oppskriftene dine, håper du fortsetter med mange fler oppskrifter. Lykke til!

 3. Mest for oppskrifter! Ellers litt treningsprogrammer for å få inspirasjon til andre øvelser etc. Syns egentlig bloggen er brukervennlig som den er, men skjønner at du vil utvide og ta den videre.. Vi følger etter vettu 😉 Liker godt å bla i arkivet for å finne inspirasjon til mat, trening eller kunnskap, så hadde vært suuupert hvis det var mulig å flytte over det til ny blogg… Det er vel en stor prosess i seg selv, så skjønner jo hvis ikke det lar seg gjøre…. Lykke til!

 4. Treningsprogrammer og oppskrifter bruker jeg like mye egentlig! Og veldig kjekt med en bra videoavspiller som funker godt på mobil, digger treningsvideoene dine! Dette høres ut som et fornuftig valg, du er helt fantastisk og det gir meg mye å følge deg!

 5. Ført og fremst bruker jeg den til inspirasjon. Er spesielt glad i oppskriftene og det du generelt skriver om mat og ernæring. Håper du fortsetter med blogg på en eller annen måte.

 6. HEI!!Leser bloggen din hver dag, og den har vært til utrolig mye inspirasjon!! Jeg har nok vært mest opptatt av oppskriftene dine…. Det eneste jeg har savnet er en en enkel måte å få skrevet ut oppskriftene dine på!! Så en egen funksjon som gir meg en utskriftsvennlig versjon hadde vært topp!! 🙂

 7. Lise: Jeg skal blogge akkurat som før, men adressen til bloggen og selve bloggen blir ny 🙂 Bare å følge med her inne. Info skal komme i GOD tid 🙂

 8. Hurra! Gleder meg til fortsettelsen! Jeg gleder meg til å printe ut oppskriftene – det har jeg savnet! Du er utrolig inspirerende, og maten og oppskriftene dine er gode, sunne og rimelige! Fortsett med den gode jobben du gjør og for en utvikling! Hurra! <3

 9. Jeg leser og liker alt. Perfekt for meg som vil ha «lette»oppskrifter og treningstips uten for mye dilldall. Det er forferdelig trist at du stopper, men jeg skjønner deg også. Lykke til med nye prosjekter

 10. Det jeg savner mest når folk går over til privat plattform er at de går vekk bloglovin, leser alltid blogg på mobilen! Hadde vært sinnsykt kult om din nye nettside kom som en app og man kunne velge å gå inn på feeden eller leite seg gjennom oppskrifter/trening/matvaner. Men nå tenker jeg kanskje alt for stort 🙂 men med din passion og kunnskap hadde det blitt en mye brukt app fra meg

 11. For det meste oppskrifter og treningsprogram 🙂 Å kunne skrive ut oppskrifter hadde vært topp! Hadde jo også vært kult hvis det hadde gått å kategorisere mat og/eller trening enda mer? F.eks. noen dager kjenner man at man er fysen på en kyllingrett, men vet ikke helt hva man skal lage. Da hadde det jo vært kult hvis man kunne hatt en oppskriftskategori og kunne valgt kylling og fått opp alle retter med kylling, litt slik som dette: https://kolonial.no/oppskrifter/ 🙂

 12. Veronica: Jeg går ikke vekk fra Bloglovin 🙂 Faktisk skal du kunne fortsette å følge meg der som nå, uten å bytte over 🙂

 13. HeiØnsker en søkefelt der en kan søke på oppskrifter og spesielle trenings økter

 14. Hei. Leser både oppskrifter og trening som du legger ut. Men ønsker kanskje mer mat som er rettet mot astma for eksempel.Ellers så vil jeg si at du er kjempe flink til å formidle til oss som leser din side.

 15. Jeg leser alt, og synes bloggen er kjempe inspirerende. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine og har plukket opp masse treningstips som jeg bruker i min egen trening. Det hadde selvfølgelig vært topp hvis man kunne printet ut oppskriftene. Christine

 16. Leser bloggen din hver dag 🙂 Har alltid syntes at det er så tungvint å klikke seg inn i hvert innlegg, istedenfor at de ligger fortløpende under hverandre, så det er et tips til forbedring.

 17. Jeg leser alt! Liker at bloggen din er så variert og fin! Oppskriftene har jeg også prøvd – de er så bra!gleder meg til fortsettelsen!

 18. Setter stor pris på alle oppskriftene. Liker at mange av rettene/måltidene er raske å lage 🙂 Mye variert, og tradisjonelle oppskrifter med en liten vri.

 19. Bruker bloggen til;Oppskrifter og matplaner.Treningsopplegg.Trene til videoene du har lagt ut. (Se de og trene samtidig altså) 🙂 Lære mer om kosthold og trening (som ikke bare går på tung styrkeløft og kutt ut ditt og datt for å gå ned i vekt) Digger innholdet ditt!Ønske om bedre støtte til lesing på smarttelefon;Enklere å finne menyen (ligger helt nederst – så må inn på et innlegg for å komme til menyen i bunn)Savner søkefelt!Dette er ønsker mtp at jeg leser bloggen din fra telefonen altså 🙂 Ellers synes jeg innholdet er tipptopptommelopp! 🙂

 20. Jeg er avhengig av oppskriftene dine til sunne hverdagsmiddager,frokost, lunsj, kveldssnaks sunne kaker og snack. Du har gitt meg en mye bedre hverdag og ekstremt mye bedre utvalg av god mat. Jeg lærer noe av deg hele tiden.Særlig om sunnere og bedre alternativer. Så for min del oppskrifter oppskrifter og oppskrifter, hverdagsmat, kaker, snacks, smotthier. Jeg vil følge deg videre uansett hvor du bestemmer deg for å drive 🙂

 21. Leser ALT!!!Synes du har masse bra oppskrifter…Trenings programVeiledning og tips både på trening, mat, erstatninger for søtsaker. ..ja alt.Superfornøyd med det du deler med oss.ImponertHege 44 år

 22. Såg åverskrefta og kjeint at æ vart vældi lei mæ……vil ha oppskrefte og inspirasjon fra dæ….Men så las æ videre og fårsto at de kanskje bli muliheta å få tips og ideea fra dæ på ny blågg……Da vart æ gla att

 23. Å nei !!! Det var det første jeg tenkte når jeg så denne artikkelen. Endelig har jeg funnet noe som virkelig funker i min hverdag. Og du har virkelig klart å snu tanke gangen min. Jeg leser ALT du legger ut. Jeg snakker mye om deg til venner og bekjente . Om hvor bra opplegg du har. Vet at mange av de har brukt oppskriftene dine og er så førnøyd . Er Inne og finner oppskrifter til alt fra de fleste måltider. Og «godis». Ser på og bruker noen av trenings tipsene dine. Håper du finner en løsning som du vil trives med og jeg kommer til å følge deg videre.

 24. Bruker treningsvideoene dine mye. Oppskriftene er også i flittig bruk, så det hadde vært supert å hatt muligheten til å skrive de ut.

 25. Spennende 🙂 Skal du over på WordPress?Jeg liker best oppskriftene som passer til hele familien, og tips til hjemmetrening 🙂

 26. Oppskrifter og inspirasjon til sunn livsstil så små temaartikler og treningsprogram med nye øvelser er også kjærkomne. Tester også ut spillelister på Spotify og en er fast følge ved intervall på mølle. Savner utskrift, lokal lagring og lettere finoe igjen noe jeg har lest

 27. Kommer for oppskriftene. Jeg ønsker meg litt bedre veiledning i oppskriftene, for det er ofte jeg har tatt feil på mål eller fremgangsmåte. Jeg liker også veldig godt hjemmetrening, helst med egenvekt. Videoer på 20-40 minutter hadde jo vært perfekt! Tusen takk for alt du gjør <3 Hadde vært gøy med litt fokus på oss som er svært overvektig, og hvordan vi kan trene for å belaste knær osv. på best mulig måte 🙂

 28. Jeg leser hver dag og noen ganger flere ganger daglig. Jeg bruker middagsoppskrifter. Jeg følger med på alle annen tips, kan nevne det med håret; tørrshampo og Oil.

 29. Shit, ble redd du ble borte – det hadde jo vært helt krise! Bruker sååå mange av oppskriftene dine, får sååå mye skryt og gir deg sååå masse kred <3 Følger deg overalt <3

 30. heisann! jeg leser for det meste om trening, men også litt om oppskrifter. håper du kommer med masse fler tipsog gode økter 🙂

 31. Du gir meg inspirasjon og et dytt i ræva til å komme meg ut å trene !! Trenger deg ♡

 32. Gurimalla nå trodde jeg et sekund at du skulle slutte helt å blogge…. Ble helt kvalm…. Men heldigvis har du planer om å gå videre . For meg er oppskrifter viktige med mulighet til å enkelt kunne finne tilbake til de i faner eller lignende . Takket være dine oppskrifter har jg lært meg å leve mye sunnere på en enkel og hverdagslig måte. Gleder meg til å følge deg videre !

 33. -skrive ut oppskrifter-skrive ut treningsprogramLettere å finne frem påSynes det er kjempe kjekt å følge å lese det du skriver. ☺

 34. Elsker denne bloggen, du kommer med så sinnsykt mye bra.. fortsett med det sinnsykt bra du gjør.. håper å følge deg videre på eget nettsted 😉

 35. Elsker denne bloggen <3 Det jeg liker aller best er informative innlegg, som når du avviser myter o.l. I tillegg er jeg veldig glad for at du deler oppskrifter med få og vanlige ingredienser

 36. Jeg har ikke startet å lese bloggen din før for ca. et halvt år siden !! Men syntes den er kjempebra ig syntes det er synd du skal stenge den! Jeg har blitt veldig fan av oppskriftene og treningsprogrammene dine! Håper vi får se mulighet til å lære og få mer inspirasjon av deg fremover hvoren du ender opp… 🙂

 37. Så spennende! 😀 Veldig gøy for deg! Gleder meg til fortsettelsen 🙂 En ting som hadde vært supert (kanskje vanskelig å få til), er om man kunne lagd sin egen profil på siden din, for så å lagre innlegg en ønsker å ha lett tilgang til senere, lage sitt eget innlegg-bibliotek/arkiv, om du forstår hva jeg mener. Isteden for at vi printer ut oppskrifter eller må lagre lenker i hytt og pine, så kan vi ha en profil som er tilrettelagt for at vi kan lage våre egne arkiv for blogginnleggene dine 😉 Ellers er jeg superfornøyd med bloggen din, gleder meg til den kan lastes opp fortere da! 😛 Kommentarer og en funksjon som gir deg beskjed når man får svar er også noe som hadde vært fantastisk! 🙂 Når det kommer til innlegg har jeg egentlig ingen ønsker. Artikler, oppskrifter med både «vanlige og uvanlige» ingredienser er høyt prissatt, sammen med treningsprogrammer og videoer 🙂 Stå på!! 😀

 38. Utskriftsmulighet er gull! Bedre søkemotor også. Måten man søker på nå er veldig klønete syns jeg. Til deg: fler kategorier. Når bloggen har vokst såpass er det mye å lete igjennom i hver kategori. savner underkategorier..

 39. INSPIRASJON- Turer- hverdagskos- oppskrifter- et sunt, Inspirasjonen til en god, sunn og hyggelig hverdag

 40. Jeg leser mest oppskrifter på bloggen, også bruker jeg treningsprogrammene, siden jeg ikke trener på studio.

 41. Blir veldig inspirert av oppskriftene dine!! Hadde vært gull med lett tilgang til oppskriftene. Slik at de lett kan finnes når man står i butikken, eller på kjøkkenet og vil lage noe godt. Hva med å lage en digital kokebok?! Takk for godt påfyll og påminnelse om hvor lett man kan ta sunne valg! Du er flink!

 42. Dette synes jeg du gjør helt rett i! 🙂 Det er så viktig og fortsette utviklingen, ikke stagnere. Blogg.no kan ta deg ett stykke, men så lenge du fortsatt har store visjoner så må du komme deg videre. You go girl!Jeg setter pris på oppskrifter og enkle hjemmetrenings-tips.Brukervennlighet i forhold til å søke opp innhold i eldre innlegg hadde sikkert også vært fint.Et lite tips på slutten; når du reposter et innlegg, se gjerne over teksten og gjør den litt om. Det var en her i september som avsluttet med «nei, nå må jeg ut i denne deilige juni solen» – eller no sånt 😛 Pluss at selv om det er samme tema og du ønsker å formidle det samme, så gjør det det litt mer spennende hvis du har endret teksten bittelitt 😉 Lykke til på denne ferden, vi er selvfølgelig med deg!

 43. Jeg leser alt på bloggen og er veldig takknemlig for at jeg har fått være med å følge deg snaut et år. Trist at du nå skal slutte, men godt at du lar alt ligge slikt at vi kan finne det frem igjen. Jeg har hatt godt utbytte av alle dine oppskrifter, leter etter mange ulike oppskrifter enda og noen oppskrifter har blitt en del av hverdagen min. Treningstips har jeg også være inne og sett på og brukt.Grunnen for at jeg liker din blogg og deg så godt er at du alltid er ute etter å finne det naturlig i oppskrifter, slik at man kan gå på hvilken som helst matvarebutikk å kjøpe det. Liker alle gode alternaltiver du har. Gode tips til å endre kostholdet i hverdagen er gull verd! Treningstipene dine er gull verd for du gjør det enkelt, gøy og motiverende. Det at du ikke mener på at man må holde på med styrke i en time, men at tyve minutter på stuegulvet er mer enn nok om man holder på dette jevnlig. Du er super og jeg ønsker deg masse lykke til videre!

 44. Oppskrifter, treningsøkter, kosthold og hverdagen din. Hvis jeg skal lage noe eller finne kunnskap/lære noe så går jeg inn på bloggen din, for du har innlegg som passer til alle. Og jeg stoler på at det du skriver stemmer, så derfor går jeg inn hit hvis jeg lurer på om jeg gjør ting riktig angående kosthold osv, eller hvis jeg vil ha en oppskrift. Men jeg digger deg som person og følger der på snapchat, så har veldig lyst at du skal legge ut hvertfall mer snapper om hvordan du spiser/trener. Hvordan dagen din er, for jeg synes ikke det blir for masse uansett 🙂 Du er interresant og jeg ser veldig opp til deg! Har blitt inspirert til å ta kostholdsrådigiver-utdanning.

 45. Hei. Har ikke noen ord en å si at det har vært en reise med full av inspirasjon, dyktighet og kunnskap. Ønsker deg hjertelig lykke til til den nye bloggen din. Stå på, klart du kan.

 46. Bruker flittig dine oppskrifter og treningsvideoer/tips. Så håper det kommer det samme i den bloggen:-)

 47. Hei. Ønsker at oppskriftene kan sendes direkte til ukeplanleggeren din som du postet i dag på FB, og at ingrediensene går automatisk til innkjøpslisten. Hadde vært helt fantastisk 🙂

 48. Jeg har likt oppskriftene, og særlig de med få ingredienser eller med ingredienser man har i huset eller er lette å få tak i. Sunn god mat på en enkel måte. Treningsbloggen er det så mange av, og de fokuserer fort på kroppshysteriet.

 49. Hva leser jeg ikke på bloggen din? Men skulle gjerne ønske at oppskrifter og menyer/oppsett kunne skrives ut og at ting kunne lagres på en lettere måte. Flere treningsvideoer hadde vært mitt lille ønske videre 🙂 Jeg ønsker deg masse lykke til videre. Jeg kommer til å følge deg uansett hvor du ender.For den insperasjonen du gir meg vet du ikke selv. Nå er mer enn 25 kg borte takket være deg. Du har vist og motivert meg til at alle klarer dette så lenge hodet er på rett plass. Du har vist at det er ikke så vanskelig som en tror først. Og virkelig takk for de sunne godbitene dine.

Comments are closed.