PÅ LUNSJ HOS MEG | ja hva serverer jeg egentlig en lunsjgjest?

17. august 2018 | Ernæring

I dag fikk jeg og Herman besøk av Veronika fra barebrabarnemat.no.Utrolig hyggelig med litt selskap til lunsjen, men hva serverer egentlig en sunn mat og treningsblogger gjestene sine? 😉

Litt tålmodighet må man ha når man gjester meg!

Dessert ble det også. En deilig raw sjokoladekake fra Tjøme Kolonial, men den rakk jeg altså ikke å fotografere. Den gikk ned på høykant!

Hverken Veronika eller jeg er vegetarianere, men jeg e l sk k e r vegansk og vegetariansk mat. Virkelig, så godt og smakfult, så mange spennende smaker og konsistenser, også føles det bare utrolig godt å fylle opp kroppen med mat som dette.

Jeg fikk litt blod på tann etter at jeg deltok i en 10 dager kjøttfri challenge i vinter. Det åpnet virkelig øynene mine for denne typen mat. Jeg blir nok aldri noen vegetarianer, men jeg tror helt klart at mange vil ha stor nytte og ikke minst glede av å tørre å utforske plantebaserte retter!

Med det ønsker jeg god helg!

 

Stort Smil

Desiree

17. august 2018 | Ernæring

Kommentarer (1)

Comments are closed.