På lag med kroppen din!

13. juni 2013 | Trening

Så sitter jeg her da, rødere enn en tomat i ansiktet og svetten siler ned av skuldrene! Kan man svette på skuldrene?!?

Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var fordi jeg har hatt en helt fantastisk økt, men tilfelle er faktisk det motsatte.. På planen i dag sto det bein, med fokus på forside av lår. Jeg elsker å trene bein! Og selv om jeg var litt tung i kroppen og ør i hode i dag dro jeg fliktoppfyllende til SATS 1,5 time før vakten min begynte, så jeg skulle rekke trening og blogging før jobb.

Allerede under oppvarming skjønte jeg at jeg kom til å gjøre skam på dette ordtaket i dag.. Pulsen føyk i været av ingenting og alt skrek neeeeei.

Ok, plan B.

Istede for å kjøre en tung, tøff økt valge jeg å kjøre noen få øvelser med lett vekter og mange repetisjoner. Fokus på teknikk, core, balanse og bevegelighet.

Enkelt og greit:

Pile med stang over hode

Bulgarsk utfall

Dype knebøy

Jeg klarte 10 minutter oppvarming og 10 minutter rask gang på mølla etter styrkeøvelsene. Ferdig, fornøyd, flik jente!

I morgen er atter en dag! Og DA!!!


13. juni 2013 | Trening