God morgen 🙂
Mandagen startet klokka 05:00 på denne damen. For en gangs skyld ikke bare H sin fortjeneste. Jeg har nemlig klart å bli syk. Tror det er et års tid siden det skjedde sist, det er stort sett en gang i året det skjer nemlig. Og resultatet av det er at jeg synes fryktelig synd på meg selv… Ingen liker vel å være syk, men jeg virkelig hater å ikke kunne gi 120%. Og som vanlig kunne det ikke passet dårligere. (Når passer det egentlig å blir syk?)
Uansett så er dagen i gang. På kjøkkenet står en søt deig å hever. Den skal bli til kanelsnurrer med marsipanfyll, og nu skal du få dagens lille middagstips.
Lyst på noe annet enn kylling, så kan jeg virkelig anbefale disse potetene og grønnsakene til egentlig alt av hvitt kjøtt og fisk!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 300 g små poteter
- 1 sitron
- 2 ss honning
- 5 gulrøtter
- 1 squash
- 1 rødløk
- 1 kyllinglår per person
- 1 ss tørket timian
- salt
- pepper
- olje
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Bland sammen 2 spiseskjeer honning, 2 spiseskjeer olje, saft fra halve sitronen og litt salt og pepper i en skål. Ha småpotetene i en bolle og vend inn sitronmarinaden.
- Skrell gulrøttene. Kutt squashen og gulrøttene i grove biter, og kutt rødløken i båter. Fordel gulrøttene, squashen, rødløken og potetene fra forrige punkt utover et stekebrett, og topp med noen kvister timian. Legg kyllinglårene oppå grønnsakene, og krydre dem med timian, salt og pepper.
- Stek brettet midt i ovnen i ca. 35 minutter, eller til grønnsakene og kyllingen er gjennomstekt.
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree