Øvelsesvideo: Hjemmelaget «Kettlebells».

30. juni 2014 | Øvelser

Når min store misjon er å vise at trening kan være morsomt og tilgjenglig for alle må jeg av og til ty til kreative løsninger.

Kettlebells er en kostbar invitsering. De koster fort et par hundre kroner, noe som absolutt  er pengene verdt det hvis man trener godt og jevnlig hjemme på egen hånd.

Men om du kun ønsker hjemmetrening som et alternativ til annen trening eller du ikke har prøvd KB før kan dette være et billig alternativ; plastkanner.

En liter vann veier ca en kilo. Så når disse vannkannene rommer fem liter vann veier de ca. fem kilo. En helt grei vekt å starte med, og om du har trent  med KB før vet du at ved å øke tempo på øvelsene så øker du belastingen også.

En plastkanne er så klart ikke like anvenlig som en KB, men med enkle modifikasjoner får du gjort veldig mange øvelser.

Her er de tre som ble brukt på gårsdagens Bootcamp.
Øvelse 1


Knær og tær samme vei. Bøy knærne og skyv rumpa bakover. I utstraks posisjon strammer du sete og løfter kanna rett opp over hode. Prøv å få armen så nærme hode som overhode mulig.Øvelse 2


Pass¨på at du strammer magen hele tiden og holder ryggen rett. Kraften i denne øvelsen kommer fra sete og bekkenet. Skyv hoftene bakover med lett svikt i knærne før du skyver hoftene frem igjen og strammer rumpa.Øvelse 3


Hold kanna til brystet. Lave skuldre og magen på.

Håper du tar utfordringen og tester.

– Desiree


#kb


#kettlebells


#hjemmetrening


#utetrening


#funksjonelltrening


#kondisjon


#styrke


#core


#fatburn


#ptdesire


 

 

 

 


30. juni 2014 | Øvelser